מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מבולבלת לגמרימשמש14/09/2011
שלום אני לא מבינה הרבה דברים אחרי ייעוץ אצל ד"ר מרקוס שהוא בעצם כבר לא צנתח שנתן לי את הבדיקות לערוך אותם ואמר לי להגיע לרופא המשפחה שימשיך איתי את הדרך ואמר לי לקבוע תור אצל דייטן אני לא יודעת אם אקבע תור לפני או אחרי הבדיקות והרופא נתן לי את הבדיקות ואמר לי שמבצעים את כל הבדיקות בקופת החולים לעומת שהבנתי שיש חלק מהבדיקות עורכים בבית החולים הוא לא מבין כמעט כלום בנושא הזה אני לא יודעת מאיפה להתחיל ואיך איך קובעים תור את פסכולוג אצל רופא מנתח אני שיחכת לכללית אבל מאוד שוקלת לעבור את זה ברמב"ם תדריכו אותי אני רוצה להתקדם כבר אם יש לי שרות דרכם לשבת לייעוץ אצל אחד/ת מהרופאים כאן אני גרה בצפון תעזרו לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח למבוטחי כללית
נילי14/09/2011הי משמש, אני אנסה לעזור לך, כי גם אני מבוטחת של כללית שכבר לפני הניתוח.
ראשית את נכנסת לאתר האינטרנט של שירותי בריאות כללית ובוחרת לך רשימת מנתחים כלליים באזור מגוריך, או מתקשרת ל- 2700 * לתמיחה. במוקד תוכלי לשאול לגבי בי"ח שאת מעדיפה ובכלל - כל השאלות הכשורות למיקום בי"ח, הסדר עם הקופה ובחירה נכונה של המנתח.
ממליצה לך בחום למצוא בי"ח ציבורי שיש לו מרפאה להשמנת יתר, אז תקבלי ליווי צמוד גם לפני וגם שנתיים אחרי הניתוח (לפחות). שנית, את הולכת לרופא המשפחה ומקבלת ממנו הפניות לבדיקות, אחר כך מבררת במזכירות/קבלה של המרפאה שלך כתובות של מכונים ומקבלת טופס 17 (צילומים וUS). כשתשלימי את הבדיקות - תפני למנתח שבחרת או תתקשרי לבי"ח למח' כירורגית או מרפאה להשמנת יתר, או לשר"פ (אם תבחרי ברופא פרטי), ותקבעי תור לרופא, תגידי שיש לך את כל הבדיקות. הכוונה לשלב הבא תקבלי כבר מהמנתח.
דיאטן/דיאטנית - במרפאה להשמנת יתר תקבלי פרטים מלאים ומועדים. במידה ולא תגיעי/תמצאי מרפאה כזו בבי"ח - תצטרכי למצוא דיאטנית בריאטרית. תתחילי לחפש כבר עכשיו. זה חשוב מאוד !!! בהצלחה, אני כאן :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
נילי14/09/2011רשימת בדיקות שקיבלת מרופא ביעוץ יש להעביר לרופא המשפחה כי לא כולם מעודכנים מה רופא רוצה לראות (מה בדיוק, זה תלוי במצב הבריאות).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)