לניתוח שרוול קיבה?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לניתוח שרוול קיבה?
    kami
    14/09/2011

אני בת 44 בקרוב.. קוראת בפורום שלכם על מנת להכין את עצמי נפשית היטב לניתוח שרוול BMI 49, המוןןןןןןן.......... דובהההההה פילהההההההה........ החלטתי שאני חייבת כיוון ש....... אי אפשר להמשיך בהתעללות הפושעת הזאת שגרמתי לעצמי במשך השנים... וגרמתי לעצמי תחלואהההההההההה..... ואומררררררר.... סוכרת, כולסטרול, לחץ דם גבוה, כבד שומני, כאביי ברכיים, גב (סקוליוזיס)... כמובן שאני מבינה את המחלה שאני נתונה בה השמנה חולנית ואי לכך תחלואה עצמית ופושעת... אני יודעת שעליי לחשוש יותר מהמחלה בה אני נתונה אך אוליי תחזקו אותי קצת אני ממש פוחדת למות בניתוח?.. מה הסיבות למוות?... עברתי 4 ניתוחים קיסריים ו.. כיס מרה לפניי כעשור, והרניה 3 פעמים..... ושוב יש לי שבר בבטן הכביידה והשמנה... לדעת כירורג שבדק אותי שעליי לעבור 1+1 (שרוול והרניה טבורי) המליצו לי לגשת לד"ר מטר משהו? אנא חזקו אותי אני רוצה להצטרף אליכם כחברה אני נורה לבד...... חזקו אותי רוצה לחיותתתתתתתת בבקשה!! מחכה לכל התשובות מכםם תודה... לכולכם על הכל!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לניתוח שרוול קיבה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגעת למקום הנכון

סיגל
    14/09/2011

אני לא אוהבת את כל "המחמאות" שפיזרת על עצמך.
    הניתוח לא סתם נקרא מציל חיים. האדם בעל השמנת יתר יכול להעזר בניתוח ככלי לירידה במשקל.
    לפי מה שאת מתארת החיים שלך לא משהו עכשיו האם הפחד הוא מהניתוח? או שמלהמשיך לחיות ככה עם כל העצב, כאב, מחלות וכו'.
    בשאלות נפוצות תמצאי תשובה לכל שאלה ואם לא ...כדי שתתמקדי יותר.
    מהניתוח אין מה לפחד נראה לי יותר גרוע להשאר ככה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

kami
    14/09/2011

סיגל היקרה כנראה שבאמת הייתי צריכה שמישהו יטלטל אותי ו"ירד" עליי על מנת שאבין את מה שלמעשה אני מבינה תודה על תגובתך עשית לי טוב שהתיחסת אליי הזעזוע גרם לי להבין המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• KAMI היקרה

נילי
    15/09/2011

שלום לך. אני בטוחה שכולם יתנו לך תמיכה, עזרה, מידע - הכל מה שרק תצטרכי. אבל מומלץ בחום לשנות את גישתך לחיים ולעצמך : תעברי לשלב אופטימי ופעיל, במקום לקלקל את עצמך. את הרי רוצה לשנות את הרגלי הכילה, איכות חיים ומצב הבריאות. מראה חיצוני יפה יותר - זה בונוס שמקבלימ המצטיינים, ולר המטרה. אז תתחילי - תפני לרופא המשפחה ושאלות הנפוצות בפורום (לפני תבלה של תגובות, למעלה). אז אנחנו נצתרך אליך בדרך ונעזור במידת הצורך. החלטה סופית (אחרי שתקבלי מועד הניתוח) רק שלך ! אף אחד כאן לא ילחוץ עליך ולא יוביל אותך לחדר ניתוח בכוח. הרבה בריאות והצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתן לך עיצה מניסיוני

רותי
    17/09/2011

הגעתי למפגש של הפורום ופגשתי אנשים שנותחו וחזרתי הביתה בידיעה שאני מעוניינת בניתוח ןמאז שקבלתי את ההחלטה התחלפו חלומותי - לא עוד חשש ולא עוד פחדים, אלא אופטימיות ונחישות.
    מכיוון שיש לי פלטיניןם - חברת כללית -יכולתי ללכת על ניתוח פרטי...
    ואת כל הזמן עד הניתוח הקדשתי לקריאת כל תולדות הפורום - לאט לאט הבחנתי כי שאלות רבות נשאלות שוב ושוב והכרתי רבות מהתשוכות וחשתי יותר בטחון בהחלטתי. יש כאלה שכתבו יומנים ושיתפו את אנשי הפורום בשלבי הניתוח וההחלמה - הידע שלי התרחב ומצוידת באופטימיות יצאתי לניתוח כפול - אבנים בכיס המרה + שרוול...
    ואז מתעוררים למציאות וממשיכים הלאה ונעזרים בפורום!
    בטוחני שאם תעברי ניתוח בריאטרי שמתאים לך , על פי החלטת המנתח, גם את לא תצטערי...וחיוך יעלה על פניך...
    בהצלחה בקבלת ההחלטה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיץ לנוחות הקהל.אנא הגיבו

מקס ברנר
    17/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו