מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עוברית מבקשת לשתףעוברית14/09/2011
עוברית ירדה 25 קילו עד כה
עברו שלושה חודשים ומרגיש שעבר זמן אבל לא כל כך הרבה
היא עוד לא מצליחה לראות את הגוף
מהלכת מוזנחת קצת עם בגדים גדולים
ואנשים מעירים לה שכבר הגיע הזמן להתייחס לשינוי
אבל עוברית לא מבינה מה שאומרים לה
ומתעלמת
לא מרגישה את השינוי אולי רואה אותו אבל לא מרגישה אותו
עוברית כן מקפידה לקחת ויטמינים ועבר כבר חודש שהיא נוטלת
והיא רוצה לשאול האם בגלל שלא נטלה חודשיים היא צריכה להמשיך ולצמצם את הפער
שהיה
עוברית מסרבת להיבדק
לא רוצה שרופאים יבדקו אותה כאילו לא עברה ניתוח בכלל
רק החתכים בבטן הם עדות למשהו שקרה
היא אוכלת הכול ומעט מעט מאוד
הכי חשוב לה לשתות היא עושה מה שהיא מבינה שחשוב
וכל הכבוד לה
הפחד מאוכל פחת והחרדה עימו
אבל נוצר מרחק גדול בים האוכל לעוברית
עוברית אוכלת כי צריך לא כי היא רוצה
לפעמים עוברית רעבה במשך היום אבל אם היא תשתה הכול ישכח
והעבודה משכיחה בעצם הכול
וככה עוברים ימים ועוברית יכולה שלא לאוכל כמעט כלום
עד שמגיע סוף השבוע ומגישים לעוברית מכול טוב
ושם היא מגלה עולמות ומתבוננת על הכול מהצד
כאילו שכחה טעמים שכחה את המראות
והכול ממש חדש
וכול דבר הוא ניסוי
פעם אחת עוברית שכחה ללעוס
וזה היה רגע מפחיד
כי פתאום עוברית בלעה לראשונה
ותחושת הבליעה הייתה זרה כאילו לראשונה
והיא ישבה בשקט וחיכתה לראות מה יקרה לה
אבל הכול היה שקט ולא עלתה הסערה
עוברית משתדלת ללעוס והיא סופרת עד 41 כי ככה היא החליטה שזה הכי נכון
ולפעמים זה מצחיק אותה שזה דווקא 41 ולא 42 או אולי 43
26 בכלל לא מספיק לה
וזה נחמד שיש לה ממה לצחוק, נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעוברית
אפרת עוזיאל15/09/2011למה את מדברת בגוף שלישי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיננו כתובת רפואית ואיננו יכולים
רותי15/09/2011להתחבר אליך ולעזור לך.
אכתוב "אני" ולא "אנחנו" -
הפרעות אכילה משותפות לכולנו\ אחרת לא היינו שמנים/ שמנות -חד וחלק !
ולכן דאגתי להצטרף לקבוצה טיפולית -קבוצת תמיכה, באסותא, רמת החייל,המיועד למי שעבר ניתוח בריאטרי.
כשאני קוראת את התכתובות שלך יש בי רתיעה - גם מהשם שבחרת וגם מההתכנים שאת מעלה...
נדמה לי ש את יודעת היטב כי את צריכה לפנות אל מי שמסוגל לעזור לך ונראה שאת יודעת הייטב למי עליך לפנות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרותי
אפרת עוזיאל15/09/2011אני מסכימה איתך .
חבל שהיא מיתחבאה מאחורי שם כזה וחבל שהיא מדברת אל עצמה בגוף שלישי.
אבל ממה שהיא כותבת ניראה שהיא אכן זקוקה לעזרה ממישהו שמומחה בנושא.
אנחנו בשימחה יכולים לעודד אבל לא מעבר.
שיהייה המון המון בהצלחה עוברית ודעי לך שעשית מעשה חכם שעברת את הניתוח נתת לעצמך מתנה ענקית ומדהימה "חיים חדשים".
ואת רותי עוד מעט תיהיי אחרי הניתוח אני מאמינה בך ובטוחה שתצליחי כאן לרשותך אפרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת עוזיאל לקחת לי את המילים מהפה
חדוה15/09/2011גם אני תהיתי למה עוברית כותבת בגוף שלישי , מוזר ... הרושם שלי הוא שעוברית זקוקה לטיפול ולעזרה דחופה כי לפי סיגנון הכתיבה שלה מרגישים את המצוקה הרבה ואת הקריאה לעזרה.
עוברית תעשי משהו בנדון אל תחכי יותר מידי, את חייבת את זה לעצמך בכדי להשלים את הדרך שהתחלת ולהישאר בריאה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהיוולד מחדש - תגובה
שולה זק15/09/2011שלום לך יקירתי,
גמעתי בשקיקה כל מילה שכתבת (אפילו שזה בגוף שלישי).
אני מרגישה שעכשיו נולדת מחדש - הניק שבו נכנסת לפורום לראשונה ואני אימצתי אותך כ"עוברית".
גאה בירידה המשמעותית. מאמינה שרואים זאת היטב היטב על הגדים....תשקלי להחליפם בכמה מידות קטנות יותר, יהיה לך הרבה יותר נוח - מבטיחה לך.
אני מבינה שאת מעדיפה בשלב זה את ההתמודדות בדרך שבחרת, לכי על זה. העיקר להמשיך בויטמינים, בשתיה ולא להתנזר מאוכל.
סומכת עליך.
בקשה קטנה....אל תעלמי לכל כך הרבה ימים.
סופ"ש נעים וחיבוקי
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בטוח שלא קל לך ובכל זאת...
מקס ברנר17/09/2011כתבתי לך עוד לפני חודשיים ויותר,כשרוב האנשים כאן עוד נבהלו מהסגנון ומהתכנים האפלים ונמנעו מלהגיב.
כתבתי לך אז מפורשות שאת זקוקה לטיפול מקצועי,ואני מקווה שאת אכן מקבלת אותו כנדרש.
בקטע שלי (ומאחר שאין לי דיפלומה בתחום הנפש,ותזונה דווקא כן למדתי...)אני מפציר בפנייך לעשות בדיקות דם-אם לא בדיקות גופניות מקיפות יותר.את מועדת לפתח בעיות של מחסור ברכיבי תזונה-מאנמיה ועד בעיות נוירולוגיות,וזה ממש לא נחוץ לך עם כל המלחמות שאת מנהלת.
קשה ללכת על הקצה.צריך להשתדל מאד לא ליפול !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוברית היקרה
דניאל17/09/2011כתבתי את זה את בעבר, ואני אחזור שוב,
צורת הכתיבה שלך ותוכן הדברים שאת כותבת מעלים תהיות שאת חייבת לקחת בחשבון ולמצוא דרך לטפל בעצמך,
עשית את הניתוח כדי להציל את חייך ולהעניק לילדה שלך - אמא חדשה.
אחד מהדברים שאמא עשתה כדי להגשים את חלומה - הניתוח.
פיזית, את משתנה (25 ק"ג - מרשים), אבל זה רחוק מלהיות הכל.
את צריכה בנוסף להרזיה, לשנות כל כך הרבה דברים:
הרגלי חיים, הזמן שאת מקדישה לאהובייך ואיכות הזמן,
אבל בעיקר: את צריכה לטפל בנפשך!!!
אני מרשה לעצמי לכתוב לך את זה, בגלל שאת "מסתתרת" ואלמונית.
את קוראת וכותבת כאן כבר מספר חודשים, ועפ"י דפוס כתיבתך ותוכן הדברים,
את "סובלת" מתופעה שנקראת OCD, ויש לי הרבה ניסיון אישי בתחום, הבן שלי "סובל" מאותה הבעיה מאז גיל 8 - כיום בן 18.
את חרדתית, את אובססיבית, כפייתית, התופעה של התעסקות במספרים (כמו מספר הביסים לפני הבליעה) - מוכרת.
הכתיבה שלך בגוף שלישי, המשפטים הקצרים, ותוכן הסיפורים שלך, מעידים על הבעיה.
אני חס וחלילה לא ביקורתי כלפייך, אבל הבעיה הפיזית שלך תיפתר,
לא יעזור לאף אחד בסביבתך, להיות במחיצת אישה רזה יותר, שסובלת מהפרעה נפשית.
קחי את עצמך בידיים, תזמיני לך תור דחוף לפסיכיאטר, אין בושה בזה,
תתארי את החרדות שלך, את הכפיתייות שלך ואני בטוח שאת יודעת על עצמך הרבה יותר דברים שאת לא חולקת איתנו. תקבלי כדורים מתאימים ותרגישי אחרת לחלוטין, תהיי חיונית יותר לעצמך ולסביבתך, ובסופו של דבר, תהיי גם יותר חיובית ביחס לשינוי הפיזי שאתת עוברת.
אל תחכי - אפילו לא דקה נוספת. אם רופא מומחה יגיד לך שבזבזת לו את הזמן והכל בסדר, תודיעי לי ואני "אכסה" את עלות טופס ה- 17.
ולכל החברים: מצטער שנעדרתי, פתחתי סניף נוסף של SPADAGIM , בסינמה סיטי בראשל"צ , זה קצת הדיר שינה מעיני ולא כמטאפורה.
אז מי שרוצה להתפנק אצלי , והקריון רחוק לו, אז אני נמצא גם במרכז.
באופן אישי: אני יציב על 80 ק"ג כבר 3 חודשים, מרגיש פנטסטי,
מי שלא מכיר: נותחתי לפני 10 חודשים במשקל 128 ק"ג, לא עסוק יותר במה שאני אוכל ומתי, הגוף שלי "מודיע" לי ואני קשוב לו.
אני אוכל מתוקים, בשר, בצקים, גלידות - בקיצור: הכל , אבל במידות קטנות.
אם עודדתי אנשים - אז מצויין.
שבת שלום לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל תאר איך מגיעים למתחם
רותי17/09/2011אני מגיעה מכביש גהה לכיוון ראשון...טרם הגעתי לשם כי לא הבנתי איך מגיעים.....
יופי לדעת שאתם מצליחים והתקרבתם גם "אלינו"!
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקלי קלות...
דניאל17/09/2011יורדים במחלף ראשל"צ לכיוון מערב,
נוסעים בשדרות משה דיין, עד שרואים את סינמה סיטי בצד ימין,
זה קרוב לקניון הזהב,
אי אפשר לפספס את הקניון, יש בכניסה דינוזאורים בגודל של בניין.
המתחם שלי נמצא ממש בכניסה הראשית, נכנסים ופונים ימינה.
הדגים שלי ממש מחכים לכם....
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגלי יגיעו בקרוב
רותי17/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתהיה לך הצלחה בכל אבל חשוב
ליאתול17/09/2011לטפל בעצמך ולא להזניח בדיוק כמו מה שנאמר לך פה על ידי חברי הפורום הדואגים.....
בהצלחה מתוקה ואני בטוחה שתדעי מה לעשות!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמות עלייך
רזנון18/09/2011אני לפני ניתוח שרוול, את ענית על כל השאלות שלי ותיארת במדויק את ההרגשה. עלי והזיר עוברית ותדווחי בעוד שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)