מיואשת מלחכות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מיואשת מלחכות
    שלומית
    15/09/2011

אני עם BMI 40 הייתי בפגישת ייעוץ בבית חולים השרון סיימתי את כל הבדיקות ומחכה לפגישה הראשונה עם הרופא רק ב תחילת נובמבר, יש למשהו רעיון איך מקדימים את התור, אין לי סבלנות לחכות??????

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת מלחכות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת מלחכות - תגובה

שולה זק
    15/09/2011

פתוחה בפניך הדרך לפנות לרופא דרך אסותא, מדיקל סנטר, אלישע. במרכזים הפרטיים התורים קצרים יותר מאשר בבתי חולים ציבוריים. השאלה איזה ביטוח יש לך ולאיזה קופה את שייכת. במרכז רפואי פרטי יש לשלם השתתפות עצמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובנוסף...

אפרת
    15/09/2011

אפשר להגיע לפגישת התייעצות אחת, גם אם אח"כ תנותחי במקום אחר.

כלומר, חלק גדול (אם לא כולם) מהרופאים שמנתחים באופן פרטי שייכים גם לבי"ח ציבורי.
    לעיתים משתלם להגיע לפגישה ראשונה באופן פרטי (בעלות של 800-1,000 ש"ח) ואת הניתוח לעשות בבי"ח ציבורי.
    כך תוכלי לקדם את התהליך במידה מסוימת ובעלות יחסית סבירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגישת ייעוץ מוחה עליות

מתוקונת 29
    16/09/2011

חוץ מזה שאם אתה בקופת חולים כללית מותר לך להיפגש עם מומחה פעמיים בשנה ויש החזר על ה800 ש"ח אני אישית שילמתי רק 100 ש"ח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לאפרת ולכל מי שיכול לתרום!!!

מבולבלת
    17/09/2011

שלום אפרת,

את כתבת שבשביל לקצר הליכים אפשר ללכת ליעוץ פרטי ואז לקיים את הניתוח באופן ציבורי.

השאלה שלי היא מה הקשר?

אני הלכתי ליעוץ פרטי דרך כללית מושלם בעלות של 100 ש"ח בלבד, במטרה לקדם דברים דרך הקופה ולקבל אישור בהקדם לניתוח, אבל ברגע שקיבלתי את האישור והחלטתי שאני רוצה לעשות את הניתוח דרך בית חולים ציבורי (או יותר נכון, אין לי ברירה אני לא יכולה לעמוד בעלויות הכספיות באופן פרטי)

ואז ליעוץ הפרטי אין שום תועלת, הוא לא מקדם בכלום את העסק בבית החולים הפרטי,

אני מאזור המרכז - אפשרו לי לעשות או בבלינסון, או במאיר או באיכילוב - אני מנסה את כולם במקביל, לפני חודש הגעתי לשלב של הפנייה לבית חולים

* בבלינסון כמו גם בבית חולים מאיר, יש רק מנתח אחד בכל הבית חולים שעושה את הניתוח במסגרת הבית חולים באופן ציבורי.
    בבלינסון, ד"ר אנדרי קידר דורש להגיע קודם להרצאה אצלו - לא משנה שרק להגיע להרצאה הראשונית צריך להמתין 5 חודשים???!!!!!!, זה היה עוד בהתחלה כשבררתי באופן ראשוני עוד לפני כחודשיים, כיום בכלל אין הרצאות פתוחות. אני חושבת שזו חוצפה
    ממדרגה ראשונה לדרוש להגיע להרצאה כזו שבעצם לא מאפשרת תוך כדי לקדם דברים. אני לא יכולה לתאר לעצמי כמה זמן לוקח עד שניתן יהיה לעשות את הניתוח עצמו

במאיר, אותו דבר יש רק מנתח אחד ולכן התור שנקבע לי הוא ל-2 בפברואר 2012??!!!

ובאיכילוב שזו התקווה הגדולה שלי יש לי פגישה ראשונית בעוד כשבוע, אבל אני מאוד חוששת שאני אתאכזב בגדול וגם שם עד שאני אגיע לניתוח, כבר ניסע לחופשות במאדים

ועכשיו ברצינות, אני בתוך ההליך מהרגע שפניתי למרפאה כבר כשלושה חודשים,
    זה סביר עבורי שעד שאני אעשה את הניתוח מהרגע של הפגישה הראשונית בבית החולים שזה עוד אפילו לא עם המנתח, יקח עוד כחודשיים אבל לא יותר.

אני לא יכולה לחכות יותר, אני בת 32, רווקה ואפילו לא קרובה לקשר ואני זקוקה לניתוח, זקוקה לו בשביל לנסות ולהתחיל לפתח חיים!

מה אפשר לעשות על מנת לזרז את הדברים?????

אני לא יכולה להמתין עכשיו עוד איזה שנה וגם לא עוד חצי שנה

יש לי מושלם אין לי פלטיניום כך שזו לא אופציה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת

שלומית
    16/09/2011

קופת חולים כללית ורק לארונה עשיתי ביטוח מושלם ופלטינום כך שזה לא עוזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת - תגובה

שולה זק
    16/09/2011

אם איני טועה לוקח חצי שנה עד שהפלטינום תופס.
    תתחילי את ההליך בבית חולים ציבורי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת

שלומית
    16/09/2011

שולה שלום, אני הייתי לפני שלושה שבועות בהרצאת ייעוץ בבלינסון ביום ראשון מבצעת את הבדיקת ושט קיבה וסיימתי את כל רשימת הבדיקות יש לי תור לרופא כירורג בתחילת נובמבר . יש משהו שאפשר לעשות לזרוז או להמתין לבדיקה ? האם יש עוד דברים שכדאי לבצע שיזרזו את התהליך? תודה רבה על התשובות המהירות וההתייחסות הלבבית שלך. שלומית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חגים באמצע - תגובה

שולה זק
    16/09/2011

אל תשכחי שעוד שבועיים מתחילים החגים עד המחצית השניה של אוקטובר. בנוסף היו גם הרבה ביטולים בגלל השביתות. כך שנובמבר נשמע תאריך סביר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המואשת...

שלומית
    16/09/2011

שאלה אחרונה בנושא כמה זמן בערך ההמתנה מפגישת היעוץ עם הרופא (לאחר הבדיקות) עד הניתוח? תודה על הסבלנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין תשובה - תגובה

שולה זק
    16/09/2011

אף אחד לא יכול לתת לך מענה לשאלתך
    כל בית חולים זה אחרת. תלוי בלחץ ובזמינות הרופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה..שנה ותק צריך

אולגה
    16/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו