לדוקטור שולה המקסימה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לדוקטור שולה המקסימה
    רוצה חיים חדש
    16/09/2011

אני אמא לשתי בניים אני בת 32 וברגע זה בהריון השלישי כול חיי נילחמתי בדיאטות ובמיוחד שהשנים הולכים כך קשה לי יותר לרדת במשקל אני הגעתי למצבי דיכאונות קשים מאוד החלום שלי לשקול משקל נורמלי ולראות טוב ולהרגיש בריאה עכשו שולה יקרתי אני רק בחודש הרבעי להריוני וכן לפני ההריון שקלתי 84 קילו שהגובה שלי נמוך והוא מטר חמישים אז תתארי איך אני ניראת כמו גלגל ספר ולנוסף עכשו בזמן הארבע חודשים האלה עליתי למשקל של 94 שאני רק בתחילת ההריון אז תתארי לך שאני היה בחודש 9 אני יגיע לפחות ל120 קילו אם גובה מטר חמישים וכן אחרי שאני ילד בעזרת ה מקסימום אני ירד במישקל 15 קילו ואני מגזימה שולה בבקשה תיעצי לי מה לעשות קראתי את כול העצות היקרות שנתת לחברים היקרים הפחד שלי שאני ירד אחרי הלידה מהמישקל הרוצי של ה BM מה לפי דעתך היה מצבי תודה מקרב לב סימי ונב שלחתי תמונה לפני ההריון האחרון ששקלתי 83 שגם לא היתי מרוצה מעצמי איך של הצלחתי יותר לרדת במשקל

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדוקטור שולה המקסימה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא דוקטור - תגובה

שולה זק
    16/09/2011

בוקר טוב לך סימי
    את בחורה מקסימה.
    לדעתי את לא בפורום הנכון. אני מבינה שיש לך בעיה של משקל עודף והרגלי אכילה לא נכונים.
    עליך לפנות לטיפת חלב ולבקש מהם הכוונה לדיאטנית מתאימה שתיתן לך תפריט להמשך תקופת ההריון.
    הפורום בו את כרגע מיועד לאנשים עם השמנה של עשרות קילוגרמים שחלקם סובלים ממחלות נילוות והפתרון הוא ניתוח.
    "מחלתך" היא בריאה ביותר - ה ר י ו ן - איזה יופע. ישהיה במזל טוב.
    אני משוכנעת שתצליחי לשנות הרגלי אכילה ולמתן את העליה במשקל במהלך ההריון ולאחריו.....תפני לדיאטנית ואני משוכנעת שתצליחי לשנות הרגלים ולרדת במשקל.
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכבוד שולה היקרה

רוצה חיים חדש
    16/09/2011

אני ניסתי את כול הדרכים ומאוד קשה לי באמת ובכנות אני מבינה שאני בהריון כרגע וצריכה להיות סבלנית אני מבינה ומקבלת מה שאת אומרת אבל גם שאני ישתמש בעצתך אחרי זמן מסוים יפה וטוב אני ירד במשקל אבל לאחר מכן אני יעלה שוב לצערי ובזאות נהיו לי הרבה בעיות עקב ההשמנה אם זה כאבי גב חזקים קושי נשימה במהלך כול מאמץ קטן אפילו לעלות לקומה שניה במדרגות עוד כבר לפני שנכנסתי להריון מה שאני מנסה לומר אני עוד יראה את עצמי אם הרבה ניסיונות של דיאטה והיו עליות והיו ירדות אבל אף פעם לא יגיע למשקל הרצוי לגובה שלי אני אומרת לך מניסיון כמה שאני רוצה להצליח אנא תביני אותי לליבי קשה לי מאוד אני צריכה משהו שיעזור לי במקביל אחרי 17 שנה שאני בניסיונות של כול הדיאטות אם זה היה בגיל 15 בולמית ום זה דיאטנית מבוקרת גם שומרי משקל גם דר חרמון וכן האחרון היה תרופתי כדורים של רדוקטיל שזה היה מצוין אבל היו הרבה תופעות לואי שליליות הדרך היתה ארוכה ומיגעת אני צריכה שמהו חזק יתפוס אותי והיה לצידי תאמני לי שאני לא בעד ניתוחים אני מאוד מעריכה את התשובה שנתת לי אבל אני מתנצלת היא לא תעזור לי אני רק יכנס לעוד דיכאון עמוק והפחד שלי שלא היה לי דיכאון לידה אם בזאות לפי מה שבדקתי ממכרים שעברו את הניתוח שאני כן יעמוד בקרטריונים אם אני ישקול בין 95 למאה והגובה שלי הוא מטר חמישים אז הBM שלי הוא 42 ואת יודעת שולה המחלה שיש לי במקביל להשמנת יתר שלי היא הדיכאון הנפשי עקב ההשמנה אז תנסי להבין אותי שנסתי הכול בזאות תודה סימי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימי היקרה - תגובה

שולה זק
    16/09/2011

הקשיבי,
    פרה, פרה וכשהגיע לגשר נחצה אותו.
    כרגע צריך לדאוג להריון שלך. שיתפתח כמו שצריך ושאת והעובר תקבלו כל מה שצריך מבלי לפתח חוסרים ואף לא להעלות במשקל באופן לא מבוקר.
    הייתי שמחה אם היית פונה כבר ביום ראשון לקבל הפניה לתזונאית המתמחה בתחום ההריון.
    ועכשיו קצת הסבר על איך הניתוח עובד.
    ניתוח זה לא הוקוס פוקוס - נכנסים שמנים ויוצאים רזים!. בשביל לרזות צריך לעבוד!!!!
    הניתוח הוא כלי שאת מקבלת שעוזר לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים.
    אחרי ניתוח צריך להיות במעקב צמוד של דיאטנית לפחות שנה. לקחת תוספי מזון תקופה - תלוי בסוג הניתוח. לשלב פעילות גופנית וגם מומלץ על קבוצת תמיכה.
    כל אלה יחד מלמדים אותך להתנהל אחרת בחיי היום יום לגבי הרגלי האכילה ומקנה לך התנהגות שונה באורח החיים לאורך זמן.
    כרגע תתמקדי בהריון. אנחנו מוכנים לעזור לך ולתמוך שתלכי בדרך נכונה, חשיבה וראיה נכונים ליישם מה שאומרים לך ולמחוק מהלקסיקון שלך "לא יכולה" "לא הולך".
    את יכולה ואתה רוצה ואת תצליחי כי זה חשוב לך.
    שבת שלום
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה שולה את מלאך

רוצה חיים חדש
    16/09/2011

אני מודה לך על העזרה ועל העצות היקרות ובזאות יום ראשון אני יגש לטיפת חלב ובעזרת השם אחרי הלידה אני היה בקשר איתך ומקווה לטוב אז באמת תודה עזרת חי מאוד ושהיה לך שבת שלום או מבורכת ותמשיכי לעזור לאנשים שזקוקים לך תודה סימי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו