מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה לאפרת ולכל מי שיכול לתרוםמבולבלת16/09/2011
היי אפרת,
את רשמת כאן באיזושהי תגובה שבשביל לקדם את ההליך ולקצר את הזמן לניתוח אפשר ללכת ליעוץ פרטי ואז לעשות את הניתוח בבית חולים פרטי
השאלה שלי מה הקשר?
אני הלכתי ליעוץ אצל כירוג פרטי רך המושלם, בעלות של 100 ש"ח בלבד, אבל זה היה רק בשביל להבין במה הדברים כרוכים, מה כדאי וכו'
לפני שהבנתי שאם אני רוצה לעשות את זה בבית חולים ציבורי (ובאמת אין לי ברירה אלא לעשות את הניתוח באופן ציבורי, אני לא יכולה לעמוד בעלות הכספית של ניתוח פרטי גם דרך המושלם- שכל פעם איזשהי עלות מתווספת, סכין מיוחד, עלות הסיכות המשתנה, החופשה של הד"ר בחו"ל....אתם מבינים את העניין) אז אין שום תועלת בפגישה עם היועץ
הפרטי.
עכשיו אני באזור המרכז, מבחינתי הייתי הולכת לצפון, דרום, מזרח או מערב אם זה היה משנה
- בבלינסון יש ד"ר אחד בלבד שעושה את הניתוח מטעם הבית חולים (תבינו היועץ שאני הלכתי אליו הוא מנהל יחידת הטראומה בבלינסון אבל זה לא משנה הוא לא עושה ניתוחים במסגרת הבית חולים). הרופא היחיד שכן עושה הוא ד"ר אנדרי קידר ובשביל להגיע לפגישה ראשונית איתו קודם צריך להגיע להרצאה שלו??!!!! עכשיו שהתקשרתי כבר לפני חודש וחצי אז אמרו לי שההרצאה הראשונה היא ב-4 בדצמבר, כלומר המתנה של 5 חודשים????!!!!!! מבחינתי זה פשוט אבסורד וחוצפה.
אגב לא קבעתי אז כלום ובשביל להבין מה הולך התקשרתי לפני שבוע עוד פעם, אז כרגע
בכלל אין תורים באופק וגם אין הרצאות (בלינסון ששם מעדיפים שאני אעשה מטעם הכללית - סגור!)
- במאיר נקבע לי תור לפגישה ראשונית ב-2 בפברואר 2012???!!!!!!!
- ובאיכילוב שזו התקווה הגדולה שלי, יש לי פגישה ראשונית בעוד כשבוע. אבל לצערי הרב אני חוששת שאני אתאכזב בגדול ובמצב כיום אני אוכל לעשות ניתוח רק עוד שנתיים??!!!!
ואגב אלה הבתי חולים היחידים שאישרו לי נסות בהם ובאמת מתברר שבכל בית חולים רק מנתח אחד עושה את הניתוח מטעם הבית חולים
אני בת 32, רווקה ואפילו לא קרובה לקשר, אני זקוקה (בהדגשה) לניתוח בשביל להתחיל ולפתח איזשהם חיים!!
באמת אני עובדת עצות, מה לעשות???
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלינסון
שלומית16/09/2011מה זאת אומרת בלינסון סגור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשית סלט אחד גדול תגובה
שולה זק16/09/2011אטת חברת כללית
בעלת מושלם
מהמרכז
תבררי את האפשרויות שלך לאן את מקבלת התחייבות: ביךינסון, מאיר, השרות, וולפסון, קפלן.
לפי זה תררימי טלפון ותבררי איפה התור הקצר ביותר לפגישה עם רוטצה מנתח בתחום ניתוחי קיצור קיבה.
כל מנתחים עובדים בציבורי ובפרטי.
אם את רוצה לזרז את הפגישה עם המנתח בתחום את יכולה לקבוע איתו פגישה במרכז פרטי . העלות כ- 800 שח במושלם. מסכום זה את מקבלת החזר כמדומני 80% אם הרופא בהסדר עם הקופה. לאחר פגישה ראשונית איתו והתחלת התהליך, את יכולה לבקש לעבור את הניתוח בבית חולים ציבורי, שם את לא משלמת כסף.
קביעת תורים וזרוזם ממש לא בידינו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)