שאלה לד"ר מחג'נה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה לד"ר מחג'נה
    לינוי
    20/09/2011

1. האם במהלך הניתוח לרופא יש שיקול דעת "להחליף" את הניתוח שרוול בניתוח "מעקף" קיבה, עקב, כמובן, כל מיני התפתחויות לא צפויות במהלך הניתוח?

2. ועוד שאלה, האם קיימת אפשרות לעשות תיקון משרוול למעקף אחר כך, נגיד אחרי 10 שנים.
    סליחה על השאלות, אולי למישהו יראה מטופש לשאול, אני לא מצאתי תשובות בשאלות נפוצות.
    אני אסביר, רוב הסיכויים, שבמהלך ה-10 השנים הקרובות אחרי הניתוח, אני אתרגל לאורך חיים בריא ולתזונה נכונה, ולא יהיה לי קשה לשמור, אך בגלל שאני כבר הייתי במצב דומה, שנשבעתי לעצמי ש"אני לא חוזרת לזה" - וחזרתי..., אז אני קצת חוששת, שזה יחזור להיות כמו שהיה, אחרי 10 שנים.. למשל. האם אתם מבינים למה אני מתכוונת?
    מה עושים?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לד"ר מחג'נה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפספסה לי השאלה! בבקשה..

לינוי
    27/09/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז למה לא לעשות מעקף קיבה, וזהו?!

מירי
    27/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא אני קובעת.

לינוי
    27/09/2011

הרופא ממליץ איזה סוג ניתוח הכי מומלץ. זה מה שהבנתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרוול או מעקף

דניאל
    28/09/2011

לא הרופאים קובעים - הם ממליצים עפ"י תוצאות הבדיקות שלך והרגלי התזונה שלך.
    ההחלטה היא כולה - שלך.

לא נהוג אחרי שרוול - "לתקן" למעקף.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון קל- תגובה

שולה זק
    28/09/2011

אכן דניאל צודק - את סוג הניתוח רצוי להתאים יחד עם המנתח על פי ההסטוריה הרפואית ועל פי הרגלי אכילה/הפרעות אכילה.
    לגבי "תיקון" - אני מרשה לעצמי לתקן את דברי דניאל.
    השרוול נולד כניתוח ביניים לאנשים שמנים מאוד 250-300 קילו. לתת בידם כלי לירידה ראשונית ואחר כך לעבור ניתוח נוסף טבעת או מעקף.
    הסתבר שאנשים ירדו יפה ולא רצו להמשיך בסדרת ניתוחים וכך נולד השרוול.
    כך שבהחלט ניתן לעבור משרוול למעקף אם מתעורר הצורך לכך.
    שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו