מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה לד"ר מחג'נהלינוי20/09/2011
1. האם במהלך הניתוח לרופא יש שיקול דעת "להחליף" את הניתוח שרוול בניתוח "מעקף" קיבה, עקב, כמובן, כל מיני התפתחויות לא צפויות במהלך הניתוח?
2. ועוד שאלה, האם קיימת אפשרות לעשות תיקון משרוול למעקף אחר כך, נגיד אחרי 10 שנים.
סליחה על השאלות, אולי למישהו יראה מטופש לשאול, אני לא מצאתי תשובות בשאלות נפוצות.
אני אסביר, רוב הסיכויים, שבמהלך ה-10 השנים הקרובות אחרי הניתוח, אני אתרגל לאורך חיים בריא ולתזונה נכונה, ולא יהיה לי קשה לשמור, אך בגלל שאני כבר הייתי במצב דומה, שנשבעתי לעצמי ש"אני לא חוזרת לזה" - וחזרתי..., אז אני קצת חוששת, שזה יחזור להיות כמו שהיה, אחרי 10 שנים.. למשל. האם אתם מבינים למה אני מתכוונת?
מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפספסה לי השאלה! בבקשה..
לינוי27/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה לא לעשות מעקף קיבה, וזהו?!
מירי27/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא אני קובעת.
לינוי27/09/2011הרופא ממליץ איזה סוג ניתוח הכי מומלץ. זה מה שהבנתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוול או מעקף
דניאל28/09/2011לא הרופאים קובעים - הם ממליצים עפ"י תוצאות הבדיקות שלך והרגלי התזונה שלך.
ההחלטה היא כולה - שלך.
לא נהוג אחרי שרוול - "לתקן" למעקף.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון קל- תגובה
שולה זק28/09/2011אכן דניאל צודק - את סוג הניתוח רצוי להתאים יחד עם המנתח על פי ההסטוריה הרפואית ועל פי הרגלי אכילה/הפרעות אכילה.
לגבי "תיקון" - אני מרשה לעצמי לתקן את דברי דניאל.
השרוול נולד כניתוח ביניים לאנשים שמנים מאוד 250-300 קילו. לתת בידם כלי לירידה ראשונית ואחר כך לעבור ניתוח נוסף טבעת או מעקף.
הסתבר שאנשים ירדו יפה ולא רצו להמשיך בסדרת ניתוחים וכך נולד השרוול.
כך שבהחלט ניתן לעבור משרוול למעקף אם מתעורר הצורך לכך.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)