מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- יש כאן מישהו שמרוצה מניתוח טבעת????שמש21/09/2011
שלום לכל חברי הפורום. אתמול הייתי בפגישה באסות"א במלב"י בתל אביב ודיברו על סוגי ניתוחים וכו'. הרופא שנתן את הרצאה הוא ממש לא ממליץ על ניתוח טבעת. אני כבר הייתי סגורה שאני עושה את זה בעוד כחודש וחצי יש לי כבר תאריך ומקום לניתוח ואני אחרי כל הבדיקות... אני צריכה שתעזרו לי להחליט!!!!!! (אני הולכת לעבור את הניתוח אצל ד"ר אבינוח)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכי ליעוץ לרופא נוסף - תגובה
שולה זק21/09/2011לכי ליעוץ לרופא מנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים. דר' אבינוח מנתח רק טבעות!!
גשי לכירורג שמבצע טבעת, מעקף, שרוול, עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את ההיסטוריה הרפואית שלך, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה, מחלות בהווה בעבר , טיפולים. על סמך זה תחליטו יחד איזה ניתוח הכי מתאים לך ואפקטיבי.
אני חושבת שניתוח טבעת, פוגע באיכות החיים, למרות שיש מנותחי טבעת רבים בעבר שמרוצים. אך יש גם מנותחים שעוברים ניתוח חוזר ומוציאים את הטבעת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה המלצות לרופא מנתח שעושה .....
שמש21/09/2011שעושה כל סוגי הניתוחים ואיך אני קובעת דרך הקופה? אני במכבי, בבקשה המלצות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה את גרה? - תגובה
שולה זק21/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשהם, ליד נתב"ג
שמש21/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשהם, ליד נתב"ג - תגובה
שולה זק21/09/2011את יכולה לקבוע תור באסותא רמת החייל.
יש שם מבחר של רופאים מתנחים בתחום קיצורי קיבה
את יכולה לקבוע גם במדיקל סנטר בהרצליה. איפה שיותר נוח לך.
או בבית חולים ציבורי - איכילוב, ת השומר. שם ההמתנה ארוכה יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח טבעת
נילי21/09/2011שלום, לי יש חברה מאוד קרובה שכן עברה ניתוח טבעת לפני 8 שנים וכן הצליחה להוריד. מחוסר הבנה מוחלט היא אפילו לא באה אף פעם לבדיקה אצל המנתח, והייתה רק 3 פעמים אצל הדיאטן. עד עכשיו היא ירדה ב....82 קילו !!! התרגלה לשינויים, והיום אוכלת כמעט הכל חוץ מכרוב לא מבושל. מרגישה מצויין, רוצה להוריד את הטבעת כי כבר אין בו צורך. רק רציתי לשטף בכדי שהתמוה תהיה מלאה. אני עומדת לפני ניתוח שרוול, היה לי קשה מאוד להשלים עם זה שחותחים ומוציאים לי את הרוב מהקיבה האובה שלי, אבל ניתוח הזה רופא המליץ והתאים לי. אני סבורה כי יש אנשים שקשה להם להפרד מחלק של הגוף, ואז להן מיועד(כנראה) ניתוח טבעת. אבל : הרופאים רק ממליצים וזאת שתחליט - זו את. ורק את. הרבה בריאות והצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנילי תודה רבה על תגובתך...
שמש21/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה להיפטר מהקיבה?
ציפיטפוט21/09/2011לא יודעת מה איתך, או מה אם אנשים אחרים - אני נפטרתי בשמחה!!!!
וזה לא שאני לא אוהבת את הקיבה שלי - מתה עלייה! ועכשיו אחריי הניתוח אני אשמור עלייה כל כך שלא תחזור להיות מה שהייתה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפיטפוט תודה על תגובתך!
אילה22/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה תודה רבה על הייעוץ והתמיכה!!!
אילה22/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לעשות טבעת !! רק מעקף קיבה !!
דלית23/09/2011אני מהדרום ומכירה הרבה אנשים שעשו טבעת אצל אבינוח ( רופא מצויין ) אבל היום הם הרחיבו אותה לגמרי, עלו את כל המשקל בחזרה וכל המשחקים של להקטין ולהגדיל לפי מה שבא - מיותר. זה לא משחק. תעשו ניתוח קבוע לכל החיים !! אני עשיתי מעקף קיבה אצל קידר ומרוצה עד הגג !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצלחת ניתוח טבעת
אורנה11/12/2011אני פונה פה לכל מנותחי הטבעת, אני מאד חששתי לעשות את הניתוח, וההתלבטות היתה קשה מאד, אנשים דווחו שהם מקיאים ולא יכולים להכניס כלום, ושום אכל מוצק לא עובר וכן הלאה...
רבותי המנותחים, אם תלמדו בראש כמה מזון להכניס ומתי, ותלמדו להיות ממשומעים ולהקשיב לקיבה שלכם, אתם לא תקיאו כלל, ותרדו בקצב נפלא.
אני ירדתי ב-שלושה חודשים וחצי 19 ק"ג, לפני הניתוח ירדתי עוד 10 ק"ג לבד, היום אני כמעט 30 קילו פחות ומאושרת מכל רגע שאלהים נתן לי את ההזדמנות הזו לחזור לחיים, אני לא תיפקדתי ולא יכולתי ללכת 5 מטר ברגל, חשוב לציין שלא משנה איזה ניתוח אתם עושים, תזונה נכונה, פעילות גופנית סדירה, היא ארובה להצלחה, אתם יכולים לחתוך את הקיבה שלכם 100 פעם, ולבסוף אם אתם תאכלו עוגות, שוקלד וחטיפים, הרי אף ניתוח לא יעזור לכם.
חשוב להיצמד לתפריט יומי מאוזן, לשתות הרבה, תה צמחים, מים, מיץ טבעי במידה, כוס ליום, חלבונים בעיקר ובלי פחמימות, ירקות מבושלים, גבינות, ללא בצקים, תדעו לכם אתם לא תקיאו ותצליחו בגדול.
לכו על זה, אבל קודם כל בראש תשתחררו ממשקל היתר והבולסנות יתר.
בהצלחה לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד - תגובה
שולה זק11/12/2011ברור שמי שמפנים שינוי בהרגלי אכילה אורח חיים - מצליח.
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)