טוב,נראה לי שהחלטתי.. אני אעשה טבעת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• טוב,נראה לי שהחלטתי.. אני אעשה טבעת
    אילה
    22/09/2011

אחרי שכל השבוע אני שואלת מתייעצת, מתבשלת, קוראת משתפת מתלבטת נראה לי שאני אלך על ניתוח טבעת. לדעתי הוא הכי מתאים לי כי: 1. אני לא חסידה של מתוקים 2. אין לי בעיה של נישנוש 3. אני חוששת מניתוח בלתי הפיך כמו שרוול או מעקף. 4. יש לי משמעת עצמית יחסית גבוהה, אני יורדת במשקל, אני צריכה איזה שהוא מחסום שאני לא אעלה בחזרה. 5. הרבה פעמים אני מוצאת את עצמי אוכלת לא בגלל שאני רעבה על מתוך שיעמום או סתם כי נכנס וטבעת תעשה לזה STOP (תרתי משמע).. מה דעתכם????
    אפילו עכשיו עוד לפני הניתוח אני עושה כאילו יש לי כבר טבעת הורדתי 3 ק"ג ועד הניתוח אני מקווה להיות לפחות 10 ק"ג פחות. (הלוואי..)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טוב,נראה לי שהחלטתי.. אני אעשה טבעת - תגובה

שולה זק
    22/09/2011

ההחלטה שלך.
    הייתי מציעה שקול בכובד ראש את המהלך וזאת אחרי התיעצות עם מנתח נוסף ומקבלת מידע מקיף על הניתוחים המבוצעים היום.
    עליך לחשוב גם על איכות החיים לאחר הניתוח והחיים עם הניתוח.
    הצורך ללכת כל פעם לנפח את הטבעת, או להוציא נוזל.
    אם יש לך משמעת עצמית וירדת כבר 3 קג' למה בכלל לעבור ניתוח???? תמשיכי עם הניתוח "הוירטואלי", שני הרגלי אכילה, שלבי פעילות גופנית, שני הרגלי אכילה ואורח חיים ותגיעי לתוצאות רצויות בתקווה לשמרם לטווח ארוך.
    המגבלה במזונות. ה"תקיעות" שאנשים מדווחים.
    כל שתחליטי שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אילה
    22/09/2011

שולה אני כל החיים בדיאטות אני מורידה 5 מעלה 7 מורידה 8 מעלה 12 ... עכשיו שאני בגיל 29, BMI 35, ברקע סכרת אומנם מאוזנת (HBA1C -6.1) אך אני לא מצליחה לרדת כמו שצריך!. במכון סכרת אמרו לי חד משמעית עם אני ארד 20- 30 ק"ג אני אאזן את הסוכר , ואולי לא אצטרך כדורים. אני חושבת על ההשלכות כבר שבועיים. הייתי בייעוץ במלב"י ועזרו לי להחליט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו