מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מה מותר?נועה22/09/2011
אני כבר שלושה שבועות אחרי הניתוח ועדין לא הלכתי לדיאטנית ,אבל לקחתי תפריט מחברה שעברה את הניתוח חודש לפני.
ורציתי לשאול מדוע יש הבדלים כל כך משמעותיים בין התפריטים שמחלקות הדיאטניות השונות.
והאם יש תפריט בסיסי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה מותר? - תגובה
הילה כהן22/09/2011הי נועה , איזה ניתוח עברת ?
יש שוני בין מרכזים שונים - בגדול מדובר באותם השלבים אך אופן ההתקדמות שונה .
אם תכתבי עד הערב איזה ניתוח עברת ומה את כבר אוכלת אוכל להנחות אותך להמשך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוול
נועה23/09/2011תודה הילה על התשובה המהירה.
עברתי ניתוח שרוול ואני אוכלת בעיקר גבינות או מעדנים מקפידה שזה יהיה עד 3% .
בנוסף אני אוכלת ירקות מבושלים , ופתית (עם גבינה או אבוקדו.)
ושוב תודה רבה על ההדרכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב אני שלושה שבועות אחרי הניתוח
נועה23/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה אשמח לתשובתך..
נועה26/09/2011כי בנתיים אני שותה ואוכלת גבנות ומעדן..
ורוצה להתקדם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט.. - תגובה
הילה כהן27/09/2011הי נעה
3 שבועות אחרי שרוול את יכולה לאכול אוכל מוצק דל בסיבים וכמובן להתרכז בחלבונים שעוזרים לריפוי הפצעים
מותר : עוף , קציצות עוף והודו , פרגיות , דגים וקציצות דגים , ביצים , מוצרי חלב , טונה מקופסא עם מיונז לייט
2-3 פתית או קריספיות ליום
3 מנות שומן (כפית שמן או כף אבוקדו /טחינה /מיונז לייט )
מעט ירקות מבושלים מקולפים : גזר , קישוא , תפ"א , דלעת , דלורית וסלק אדום / רסק תפ"ע
חשוב מאד ללעוס היטב , להפריד שתיה מאוכל ולאכול כל שלוש שעות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה וחג שמח
נועה27/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)