כמה שאלות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    מירית
    22/09/2011

אני אחרי חודשיים וחצי עוד מעט ירדתי 22 קילו ויש לי 2 שאלות
    א. למה שאני אוכלת יש לי כאבים נוראים בקיבה ושאני לא אוכלת אין כאבים האם זה קשור לזה שהיא בעצם מעכלת את האוכל ולכן הכאבים
    וב. לא מצאתי בשאלות הנפוצות אז אני שואלת האם באמת אסור לצום ביום כיפור או שניתן לנסות האם אשבור צום של שנים בשל הניתוח שעברתי
    אודה למי שיכול לשים את הקישור לשאלה הזו מהשאלות הנפוצות כי לא מצאתי תשובה
    תודה לכולכם
    ובהזדמנות זו אני מאחלת לכל חברי הפורום חג שמח ושנה טובה ומתוקה ורק בשורות טובות תהנו מהתהליך לי זה ממש כיף.
    שנה טובה ומתוקה
    מירית

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפשט לך את תרשים הזרימה

מקס ברנר
    22/09/2011

אם תלכי להתייעץ עם הרב שלך ,הוא יפנה אותך למנתח לקבלת הנחיות (פיקוח נפש וכו').אני התייעצתי עם המנתחת שלי (ד"ר רזיאל ) והיא בדעה שיותר בטוח להמנע מצום בשנה הראשונה.אחרי 8 חודשים בערך אפשר לשקול שתיה בלבד במהלך הצום ולא אכילה.
    האמיני לי-צמתי מגיל 12 ועד גיל 50,ולא חשבתי שאפסיק , אבל הבריאות קודמת !
    הברירה בידך-להתייעץ עם הרב,המנתח,המנתחת שלי או להחליט בעצמך.המלצת הבית היא לא לצום .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צום- תגובה

שולה זק
    22/09/2011

גם דר' מחג'נה ודר' כגוייטן לא ממליצים על צום בשנה הראונה אחרי הניתוח.
    לגבי הכבים אחרי האוכל....יתכן וא אוכלת מהר מידי ולא ךועסת מספיק ואו אוכלת כמות גדולה מידי.
    תשתדלי לאכול לאט, ללעוס היטב ולא לאכול כמות גדולה בבת אחת. אני מקווה שלא תחושי בכאבים.
    האם את לוקחת לוסק?
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו