מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כמה שאלותמירית22/09/2011
אני אחרי חודשיים וחצי עוד מעט ירדתי 22 קילו ויש לי 2 שאלות
א. למה שאני אוכלת יש לי כאבים נוראים בקיבה ושאני לא אוכלת אין כאבים האם זה קשור לזה שהיא בעצם מעכלת את האוכל ולכן הכאבים
וב. לא מצאתי בשאלות הנפוצות אז אני שואלת האם באמת אסור לצום ביום כיפור או שניתן לנסות האם אשבור צום של שנים בשל הניתוח שעברתי
אודה למי שיכול לשים את הקישור לשאלה הזו מהשאלות הנפוצות כי לא מצאתי תשובה
תודה לכולכם
ובהזדמנות זו אני מאחלת לכל חברי הפורום חג שמח ושנה טובה ומתוקה ורק בשורות טובות תהנו מהתהליך לי זה ממש כיף.
שנה טובה ומתוקה
מירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפשט לך את תרשים הזרימה
מקס ברנר22/09/2011אם תלכי להתייעץ עם הרב שלך ,הוא יפנה אותך למנתח לקבלת הנחיות (פיקוח נפש וכו').אני התייעצתי עם המנתחת שלי (ד"ר רזיאל ) והיא בדעה שיותר בטוח להמנע מצום בשנה הראשונה.אחרי 8 חודשים בערך אפשר לשקול שתיה בלבד במהלך הצום ולא אכילה.
האמיני לי-צמתי מגיל 12 ועד גיל 50,ולא חשבתי שאפסיק , אבל הבריאות קודמת !
הברירה בידך-להתייעץ עם הרב,המנתח,המנתחת שלי או להחליט בעצמך.המלצת הבית היא לא לצום .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצום- תגובה
שולה זק22/09/2011גם דר' מחג'נה ודר' כגוייטן לא ממליצים על צום בשנה הראונה אחרי הניתוח.
לגבי הכבים אחרי האוכל....יתכן וא אוכלת מהר מידי ולא ךועסת מספיק ואו אוכלת כמות גדולה מידי.
תשתדלי לאכול לאט, ללעוס היטב ולא לאכול כמות גדולה בבת אחת. אני מקווה שלא תחושי בכאבים.
האם את לוקחת לוסק?
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)