מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ד"ר אחמד מחג'נה שלום לךkamelia24/09/2011
מכתבי בעקבות דילמה.. עברתי את כל הבדיקות ואף נוכחתי בועדה וכמובן אישרו את הניתוח שלי ע"י ד"ר מטר אברהם, אני מבוטחת מכבי במגן זהב יש לי אף תאריך לניתוח בנובמבר וביקורת בדיקה אצל רופא מרדים ולפתע הגיע אליי מכתב בזאת הלשון.. לא נוכל לאשר את בקשתך עבור ניתוח פרטי במגן זהב מהסיבות הבאות:
*ניתוח פרטי עם רופא מכבי:
*עפ"י התקנון שבמדריך לשירותי בריאות נוספים מגן כסף - מגן זהב ניתוח בבית חולים פרטי יבוצע ע"י מנתח שאינו קשור עם "מכבי שירותי בריאות", מבדיקת פנייתך עולה כי הרופא המנתח הינו רופא מכבי, ולפיכך לא נוכל לאשר השתתפות בהוצאות עבור שכר המנתח, להמשך טיפול בבקשתך - יש לפנות לסניף מכבי.
יש לי מגן זהב למה ניתוח פרטי עם רופא שאני בחרתי מסרבים לכסות את ההוצאות הכספיות ולפי מיטב הבנתי עלות ההשתתפות למנתח שבחרתי הינה עומדת ע"ס כ13 אלף שח כלומר.. 1500 ₪ השתתפות עצמית
3000-3500 ₪ עבור משתלים
8300 ₪ עבור שכר מנתח ניתוח שרוול
האם האלטרנטיבה היא ללכת בפרוצדורה הארוכה דרך בית חולים ממשלתי וללא עלות מלבד השתתפות עצמית... ולא כפי שבחרתי לי את הכירורג אשר ינתח אותי בעלותשאלתי את שולה זק התייעצתי האם היא מבינה במה דברים אמורים אפשר לקרוא תגובתה בפורום בקיצור היא אינה מבינה על מה.. ולמה.. אפרת בפורום גם הגיבה הגיונית ביותר אני כל כך מיואשתתתתתתתתת האם ניגזר עליי למות שמנה... אין מצב לסכומים כאלה אסטרונומייםםםםם
ד"ר מחג'נה היקר,מה יהיה איתי מה אוכל לעשות?.... אני רוצה לעבור ניתוח שרוול קיבה על מנת לחיותתתתתתתתתת אני כל כך מיואשת כל כךךךךךךךךךך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש בלבול בואי נעשה סדר - תגובה
שולה זק24/09/20111. בבית חולים ציבורי אין חצורך להפעיל ביטוח פרטי. והניתוח הוא ללא עלו8ת
2. אם את עומדת בקריטריונים - ודר' מטר עובד עם הביטוח שלך - את יכולה לעבור את הניתוח אצלו באסותא.
3. דר' מחג'נה עובד עם מכבי ויוכל לטפל בך באסותא.
אישית לא הצלחתי להין מה הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה היקרה
kamelia24/09/2011אין לי שום ביטוח יוצא דופן לכן אינני מבינה את הבעיה... ומדוע קיבלתי סירוב יש לי מגן זהב מדוע לא מאשרים ומפנים אותי לרופא שלא עובד ישירות עם מכבי זה לא ברור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה היקרה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה24/09/2011אני חושב שהבעיה נולדה בגלל שד"ר מטר אינו עובד יותר עם מכבי. את עומדת בקרטריוונים ועברת כבר את הועדה. הבנתי שאת כרגע בחו"ל?? אם כן תבלי ותהני וכשתחזרי תיצרי איתי קשר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר מחג'נה היקר
kamelia27/09/2011תודה על שענית לי אני אנסה ליצור עימך קשר שוב בויבר מחר ולא אוכל לקבוע תור לחודש נובמבר? אמצע נובמבר בבקשה המון תודהההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקמילה
זיו26/09/2011קמילה דברי איתי. אני מבוטחת מכבי מגן זהב ונותחתי השבוע באסותא אצל דר מטר. יכול להיות שיש לי כמה עצות טובות עבורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיו תודה
kamelia26/09/2011אשמח לשוחח אין לך מושג עד כמה.... מחכה ראשית נדבר במייל... [email protected] תודהההההההההההההההההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיו היקרה
kamelia27/09/2011אשמח לשמוע בבקשה... תודה על שת"פ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)