תודה לכל המגיבים - תשובה לנילי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• תודה לכל המגיבים - תשובה לנילי
    מבולבלת
    24/09/2011

שלום נילי,

אני מעריכה את התשובה אבל לא כל כך הצלחתי להבין מה הכוונה שלך שאני לא עובדת

בשביל זה, תאמיני לי אני עושה כל מה שאני יכולה.

אני די מתפלאה מהשאלה, הסיבה שלא עשיתי פלטינום, או לא עשיתי את הניתוח בגיל 27
    זה בגלל שזה תהליך, אתה לאט לאט לומד ומתוודע לדברים, גם במהלך שלושה חודשים.

רק לפני כשלושה חודשים החלטתי על הכיוון הזה, וכיוון שבעשר שנה האחרונות אני זכיתי באליפות העולם ביו-יו. ירדתי ועלתי 30 ק"ג שמונה!!! פעמים בעשר שנים, אני מעולה בלרדת אבל יותר טובה בלעלות מיד את הכל בריבית דה ריבית.

והאמת היא שכל פעם מחדש שירדתי האמנתי שזהו, הפעם משהו השתנה, פיזית, נפשית, רוחנית וואט-אוור אני לא אעלה מחדש.............

מצחיק.... אבל האכילה חזקה מהכל

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזכירי במה מדובר?- תגובה

שולה זק
    24/09/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע טוב להאכלנית,

נילי
    24/09/2011

אני ממש לא התכוונתי לפגוע בך ובקשתי סליחה על ביקורת החריפה, אבל זו דעתי.
    אני אזגיר במה מדובר - לשולה ובכלל. האכלנית כתבה שהיא מעוד מתוסכלת מתורים ארוכים וחוסר ביטוח כללית פלטינום (שהיה מצמצם עלויות הניתוח דרך שר"פ מול כללית מושלם ומקרב את התאריך). האכלנית גם ציינה שבגיל 32 היא מאוד מקווה להתחיל חיים החדשים ולמצוא קשר רציני (לא מצטטת, אבל בערך זה). אז עינתי שצריך לפעול בעוצמה ולא רק לשבת ולבכות. אפשר לעשות ביטוח פלטינום גם עכשיו, ועוד הרבה דברים.
    אז שוב - סליחה, לא רציתי לפגוע. רציתי לדחות אותך החוצה שתצאי מן הקופסה שלך. אני אשטף אותך במה שקרה לי . חברה שלי עשתה ניתוח לפני כמה שנים אמרה - כול אחד שמשקלו מעל 120 קילו - זכאי לניתוח ! מה זה בי אמ יא - אף אחת מאיתנו לא הייתה יודעת. היום אני מבינה : כשחברה שלי שקלה 120 קילו (בהתאם לגובה) היא הייתה זכאית לניתוח. אני היום שוקלת פחות וגם זכאית. מצחיק - לא ? חוסר ידע, חוסר רצון ללכת לבדוק ולטפל, עדישות הפשית, יצר הרע.....גם את, אכלנית החברה היקרה שלנו, על תבכי למה שהייה - זה לא יעזור לך. פשוט תקבלי החלטה ותתחילי לרוץ בדרך לשינוי. אני בכוונה לא כובת "לניתוח" כי החלטה רק שלך. אז עשית פלטינום בסוף או שהחלטת לעמוד בתור של כמה חודשים ? טוב, טוב, שוב סליחה. אני רוצה לאחל לך הרבה כוחות (פיזית ונפשית), ושנה קסומה ומקסימה, הרבה בגדים יפים חדשים וקשר רציני עם האדם הכי מושלם וטוב !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו