ניתוח בלי BMI מתאים!!!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח בלי BMI מתאים!!!
    רן כץ
    25/09/2011

שלום,
    אני בן 31 ובמהלך ה-12 שנים האחרונות הורדתי והעלתי כ- 180 קילו
    כיום אני שוקל 95 ( גובה 1.72)
    במהלך שנים אלה עשיתי מס' רב של דיאטות והצלחתי להוריד במשקל בצורה יפה אבל אף פעם לא הצלחתי לשמור על זה...
    אני התייאשתי ומעוניין לעבור ניתוח (ניסיתי מספיק זמן בדרכים הקונבנציונאליות...)
    כאשר פניתי לרופא המנתח וציינתי שאני מעוניין לעבור ניתוח באופן פרטי (אני מוכן לשלם), אמר לי הרופא שהמשקל שלי נמוך מידי. כאשר אמרתי לו שאני יכול להגיע למשקל הרצוי בשביל לעבור את הניתוח בלי שום בעיה אבל חבל שאני אשמין בכוונה רק בשביל הניתוח.
    סך הכל ביקשתי שיחסוך ממני את העלאת המשקל המכוונת ויאשר לי לבצע את הניתוח במשקל הנוכחי.
    למרות תחנוני, הוא לא אישר ואמר " תתקשר אחרי שתהיה במשקל שמאפשר ניתוח"

מה עלי לעשות? איך אפשר לעקוף את הבירוקרטיה ולבצע את הניתוח במשקל הנוכחי בכל זאת??? (אין לי בעיה לשלם על הניתוח באופן פרטי)
    אשמח לקבל המלצות בנושא
    תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח בלי BMI מתאים!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריטריונים- תגובה

שולה זק
    25/09/2011

רן ידידי היקר ,
    לפי הנתונים אתה ב BMI 32.1 בחו צעיר ובריא ורחוק מהקריטריונים שקבע אירגון הבריאות העולמי לביצוע ניתוחים לקיצור קיבה.
    ידידי - אלו לא "ניתוחים כבקשתך". הניתוחים נועדו לאנשים שחולים בהשמנת יתר חולנית למשל מ BMI 40 ומעלה או לכאלה שכתוצאה מהשמנה חולית חלו במחלות נילוות כמו סוכרת, לחץ דם, כולסטרול, ום נשימה בשינה וזאת עם BMI 35 עד 40.
    קבל החלטה שאתה רוצה לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים. לך לתזונאית, שלב פעילות גופנית, הרשם לקבוצת תמיכה וכל זאת תחת הדגל "אני רוצה ואני יכול"
    ותראה שעם החלטה נחושה להתמיד התוצאו לא יאחרו להגיע ותהיה גאה בעצמך.
    בהצלה ושנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אתה מוכן להוסיף 30 קילו ??

מקס ברנר
    25/09/2011

ואז תעמוד בקריטריונים !
    כשהייתי לפני 20 שנה בערך בגילך ובמשקלך בקירוב חשבתי שאני צעיר מלא אך נאה בהחלט.20 שנה אחרי-עם 50 ק"ג נוספים ומספר מחלות שהתפתחו בינתיים-לא היתה לי שום בעיה לעמוד בקריטריונים,רק שבינתיים בריאותי התרופפה מאד,ואיכות חיי צנחה "לקרשים".
    אשריך שניתוח פרטי בעלות של 80,000 ש"ח לא מרתיע אותך.יש לבטח מדינות שהקריטריונים בהן יותר רופפים,אבל לא עושים ניתוח בהרדמה מלאה סתם !!במצבך חבל לקחת את סיכוני התמותה והסיבוכים-אפילו שהם הרבה יותר נמוכים מבעבר.מצטרף לשולה-עדיין לא מיצית את האפשרויות השמרניות:מצא לך דיאטנית לוהטת,שכור מאמן אישי,קנה לך מזון טבעי ואיכותי,הצטרף לקבוצת תמיכה לטעמך,עשה טיפולי דמיון מודרך,קח תוספי מזון.הכסף שאתה מוכן להוציא ייקנה לך לפחות שנתיים של תוכנית "פרימיום "לשליטה במשקל .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו