צריכה אתכם משורוולים יקרים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• צריכה אתכם משורוולים יקרים
    נונה
    25/09/2011

היי אני נונה בת 24 עברתי השבוע ניתוח שרוול אפשר להגיד שזה אחד הכואבים בחיים שעברתי פרט לנקז שזה הכי איום ונורא וסבלתי מאוד הדוקטור הוציא לי אותו בפראות יצא מלא דם בקיצור חוויה רעה יש לי מכל הענניין שנקרא שרוול מהניתוח ועד ליציאה .. אני בבית ורציתי לשאול אתכם כיוון שהדיאטנית לא הרבה לדבר .. מה אני יכולה לשתות בשבוע של הנוזלים וכמה זמן הוא צריך להימשך ?? אשמח לתשובות

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד משהו קטן

נונה
    25/09/2011

עוד משהו קטן ... אם אפשר לדעת איזה מולטי ויטמין נוזלי הכי טוב והכי "טעים" ונבלע חחחח תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו קטן - תגובה

שולה זק
    25/09/2011

קשה להמליץ. כל אחד עם טעם שונה. תבררי עם הרוקח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנונה

אפרת עוזיאל
    25/09/2011

מצטערת שעברת חוויה לא נעימה אבל גם אם הרופא עדין מאוד
    עדיין להוציא את הנקז זה כואב מאוד ולא נעים בכלל .
    אבל מבטיחה לך שמעכשיו והלאה תהני מכל רגע בתהליך הזה אם זה מהירידה במשקל ואם מהמחמאות בלי סוף...
    שיהייה המון בהצלחה
    תשתי הרבה מים נס קפה תה מים של המרק רק חשוב ליזכור שהכל בטמפ החדר
    ותתפנקי על ארטיק קרח ושלוקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פורום של כל הניתוחים - תגובה

שולה זק
    25/09/2011

ברוכה הבאה לפורום נונה,
    מאחר והשבוע מתחיל היום......ואת כבר בבית, אני מניחה שאת כבר כשבוע אחרי הניתוח.
    ממליצה לך להכנס למדור שאלות נפוצות ותמצאי שם בדיוק מה לשתות ולאכול בתחילת הדרך. את יכולה לשתות מרק צח, מים, מים בטעמים, מיצים דאיט ללא חתיכות פרי, ג'לי, ללקק קרטיב.
    כמובן חשוב מאוד ללכת לדיאטנית ולקבל ממנה תפריט מאוזן ולהיות במעקב.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה מזל שייש את הפורום הזה ..

נונה
    26/09/2011

וואוווו תודה רבה בנות אני מאוד שמחה שאני לא לבד ושייש עוד מלא אנשים שמשתפים מידע ועוזרים תודה לכולם אשמח לעדכן בהמשך ו.. שולה אני עברתי את הניתוח ביום שלישי ככה שעברו שישה ימים :-))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו