אחרי ניתוח...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אחרי ניתוח...
    זיו
    26/09/2011

חמישה ימים אחרי הניתוח, מצב הרוח שלי נע מטוב ליאוש... מצד אחד אני מאושרת שהניתוח מאחורי ופניי לדרך חדשה, אני מפנטזת על התוצאות, מצד שני הכאבים, הבטן הכחולה שלי שנראית כאילו מישהו היכה אותי... המחשבות על החג שבדרך כלל אני עסוקה באירוח ואילו הפעם יהיה שונה, נקנה לבני המשפחה אוכל מוכן... ובכל זאת מנסה לראות את חצי הכוס המלאה.
    נותחתי על ידי דר מטר באסותא חיפה, בי"ח שמקל קצת על החוויה הקשה, פגשתי לפחות עוד עשרה משרוולים כמוני בדיוק שמתמודדים ממש ברגע זה עם אותם דברים, אני לא לבד. נפרדתי לשלום בלי כוונה להתראות שוב משמונים אחוז מקיבתי ומכיס המרה שלי... נקווה שזוהי המרה האחרונה ומכאן פניי לשנה נהדרת של התחלות והצלחות.
    שנה טובה!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי ניתוח...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעוד שבועיים...

דניאל
    26/09/2011

תסתכלי על כל מה שכתבת ותצחקי.....

בעוד חודשיים, תעלי על המשקל, ותגחכי....

בעוד שנה, תסתכלי על עצמך, ותרגישי איך קיבלת חיים חדשים במתנה...

בהצלחה, קטן עלייך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה מלאה - תגובה

שולה זק
    26/09/2011

זיו ....אין על דניאל - תמציתי ולעניין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו