שוב אני ...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שוב אני ...
    נונה
    26/09/2011

היי אני פונה אליכם כי ממש אין עם מי לדבר לא הפנו אותי לאף אחד הרופא שלי הפרטי לא מבין בניתוח כך הוא אומר ממש חוצפה מה שכן חותץ מהדיאטנית של בית חולים שראתה אותי פעם אחת ולא הסבירה ממש טוב אני מוצאת את עצמי בחוסר וודאות מזל שייש את הפורום המקסים הזה קראתי את השאלות הנפוצות אך לא מצאתי ממש תשובות לדברים שנאי רוצה לשאול אז אני ישאל ...
    אני שישה ימים אחרי הניתוח שרוול ... יש לי כאבים מאוד חזקים מאזור הנקז שהייה לי סיוטטטטטטטט מה שעברתי שהוציאו לי אותו ובכלל כאבים אציתי לדעת אם בשבוע של הנוזלים אני יכולה לשתות מיץ אננס או נס עם מעט חלב ואם אפשר לשתות פטל ואם בתה והנס אפשר לשים סוכר אני פוחת לעשות נזק לקיבה תעזרו לי בבקשה .. וגם עוד שאלה כמה זמן נמשך הזמן של הנוזלים יש לציין שנאי מאודדד חלשה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוב אני ...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נונה

זיו
    26/09/2011

ונה- גם אני חמישה ימים לאחר הניתוח. שוחחתי בטלפון עם הדיאטנית והיא אמרה לי שכוס קפה חלש מאד ממותק אפשר במקופ ארוחה. אני שותה גם תה צמחים. בגלל שאני סובלת מאד מיציאות נוזליות (סליחה על הפירוט) אז היא אמרה שעליי להוסיף בכל יום מזון רך יותר מהשבוע הדייסתי תסתכלי בדפים שקיבלת. דרך אגב אני עברתי את הניתוח ללא נקז בגלל שהמנתח שלי היה דר מטר שלא נוהג להשאיר נקז וקטטר. איזה כיף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לזיו

נונה
    27/09/2011

הלוואי עליי בלי נקז הוציאו לי אותו ללא רחמים אני ממש בטראומה מזה :-(( סיוטטטטטטטטטטטטטטטטטט עברתי גיהינום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לזיו מקמליה

kamelia
    27/09/2011

זיו אמרת שאת יכולה לעזור לי בנושא הספציפי שלי אני אשמח לשמוע ממך עדיין מחכה... תודה ואני שמחה שאת אחריי תרגישי טוב במהרה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אוכלים - תגובה

שולה זק
    26/09/2011

אם תעייני היטב בשאלות נפוצות תמצאי בדיוק מה לשתות ולאכול בימים הראשונים אחרי הניתוח.
    מותר לשתות מים, מרק צח, נס קפה עם קצת חלב, תה, אפשר לכול ג'לי, ללקק ארטיק. אפשר לשתות תרכיז פטל דאיט במים. רצוי לא להוסיף סוכר לשתיה, הרי את רוצה לרדת במשקל.
    עליך לגשת לדיאטנית בדחיפות ולקבל תפריט לשבועות הבאים ולהיות במעקב שלה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה אותך שולה

נונה
    27/09/2011

אין עליך ! תודה
    האם את יכולה להביא לי מספר טלפון של דיאטנית בריאטירית לשרוול בבאר שבע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטנית - תגובה

שולה זק
    27/09/2011

תתקשרי אלי ואתן לך את הטלפון של ליאתול. היא גם מבאר שבע ומבקרת באופן קבוע אצל דיאטנית ומאוד מרוצה ממנה.
    המשך יום נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו