ניתוח שרוול ברמב"ם

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח שרוול ברמב"ם
    סיגי
    26/09/2011

שלום לכולם.
    יש מישהו שעשה את הניתוח בבית חולים רמב"ם ויכול להסביר לי את הפרוצדורה להתחלת התהליך ולאחר כמה זמן הם קובעים תור לניתוח?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח שרוול ברמב"ם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוצדורה- תגובה

שולה זק
    26/09/2011

שלום סיגי,
    את התהליך מתחילים אצל רופא המשפחה, בקופה שלך.
    לאיזה קופה את שייכת? האם אזור מגוריך מפנה לבית חולים רמבם? עליך לברר האם תקבלי התחייבות לרמבם.
    את יכולה עצמאית לצלצל למרפאה להשמנה ברמבם ולקבוע תור לרופא מנתח בתחום קיצורי קיבה. עליך להצטייד במכתב מהרופא המטפל הכולל את ההיסטוריה הרפואית שלך..
    האם את עומדת בקריטריונים לניתוח? מה גובהך ומה משקלך?
    מקווה שעניתי מעט לשאלותיך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עוברת את הניתוח ב 5 לאוקטובר

אני
    27/09/2011

ברמב"ם והמנתח יהיה ד"ר עסלייה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה מופנית ל- "אני" גם אותי אמור

חדוה
    27/09/2011

לנתח דר' עסלייה ברמב"ם , אני שמחה בשבילך שיש לך כבר תאריך לניתוח שיהיה לך בהצלחה ! . אני מחכה כבר שלושה חודשים ועדיין אין אור בקצה המנהרה רציתי לשאול אותך כמה זמן חיכית עד שקיבלת את התור? אני ממש על קוצים מחכה בקוצר רוח לטלפון המיוחל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי חדוה

אני
    27/09/2011

חיכיתי 7 חודשים עד שהודיעו לי שיש לי תאריך לעוד חודשיים , סך הכל 9 חודשי המתנה (וזה עוד נחשב מעט ) חמותי נותחה אצלו וחיכתה שנה ... אל תתייאשי התורים בבתי חולים ציבוריים מאוד ארוכים , ואני ממליצה לך להתקשר אחת לשבוע "ולנדנד" להם עד שתקבלי תאריך, ותאמיני לי ההמתנה משתלמת הזמן טסססססס באמת.
    אני מאחלת לך בהצלחה ולא להתייאש , אשמח לענות על כל שאלה שתהיה.
    ואני? אני מתרגשת מאודדדדד ( עוד שבוע בדיוק) אז בהצלחה גם לי ולכל מי שבדרך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העידוד ובהצלחה לך חג שמח !

חדוה
    28/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נותחתי ברמב''ם אצל ד''ר מחאגנה

פדא
    28/09/2011

לפני חודשיים בערך , אז גם אני חיכיתי 7 חודשים לניתוח והודיעו אותי שיש ניתוח לפני שבוע ..
    בהצלחה .. סבלנות ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו