מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח שרוול ברמב"םסיגי26/09/2011
שלום לכולם.
יש מישהו שעשה את הניתוח בבית חולים רמב"ם ויכול להסביר לי את הפרוצדורה להתחלת התהליך ולאחר כמה זמן הם קובעים תור לניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוצדורה- תגובה
שולה זק26/09/2011שלום סיגי,
את התהליך מתחילים אצל רופא המשפחה, בקופה שלך.
לאיזה קופה את שייכת? האם אזור מגוריך מפנה לבית חולים רמבם? עליך לברר האם תקבלי התחייבות לרמבם.
את יכולה עצמאית לצלצל למרפאה להשמנה ברמבם ולקבוע תור לרופא מנתח בתחום קיצורי קיבה. עליך להצטייד במכתב מהרופא המטפל הכולל את ההיסטוריה הרפואית שלך..
האם את עומדת בקריטריונים לניתוח? מה גובהך ומה משקלך?
מקווה שעניתי מעט לשאלותיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עוברת את הניתוח ב 5 לאוקטובר
אני27/09/2011ברמב"ם והמנתח יהיה ד"ר עסלייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה מופנית ל- "אני" גם אותי אמור
חדוה27/09/2011לנתח דר' עסלייה ברמב"ם , אני שמחה בשבילך שיש לך כבר תאריך לניתוח שיהיה לך בהצלחה ! . אני מחכה כבר שלושה חודשים ועדיין אין אור בקצה המנהרה רציתי לשאול אותך כמה זמן חיכית עד שקיבלת את התור? אני ממש על קוצים מחכה בקוצר רוח לטלפון המיוחל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חדוה
אני27/09/2011חיכיתי 7 חודשים עד שהודיעו לי שיש לי תאריך לעוד חודשיים , סך הכל 9 חודשי המתנה (וזה עוד נחשב מעט ) חמותי נותחה אצלו וחיכתה שנה ... אל תתייאשי התורים בבתי חולים ציבוריים מאוד ארוכים , ואני ממליצה לך להתקשר אחת לשבוע "ולנדנד" להם עד שתקבלי תאריך, ותאמיני לי ההמתנה משתלמת הזמן טסססססס באמת.
אני מאחלת לך בהצלחה ולא להתייאש , אשמח לענות על כל שאלה שתהיה.
ואני? אני מתרגשת מאודדדדד ( עוד שבוע בדיוק) אז בהצלחה גם לי ולכל מי שבדרך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העידוד ובהצלחה לך חג שמח !
חדוה28/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנותחתי ברמב''ם אצל ד''ר מחאגנה
פדא28/09/2011לפני חודשיים בערך , אז גם אני חיכיתי 7 חודשים לניתוח והודיעו אותי שיש ניתוח לפני שבוע ..
בהצלחה .. סבלנות ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)