מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לשולה- יש תאריך לנתוח אך יש בעיהג'ולי29/09/2011
היי שולה, חג שמח ושנה טובה לכל הפורום המדהים הזה.
תאריך לנתוח הגיע 4.10 .
נפגשתי עם מרדים ואחות. קיבלתי הזמנה לאשפוז ליום שני בערב
הנתוח יתבצע ביום שלישי בבקור ע"י פרופ רובין בתל השומר.
בעיה א - רופאת המשפחה הפנתה אותי לפרופ רובין, היא אמרה שזה רופא שעובד עם הכללית.
עברתי את כל הפרוצדורה. עכשיו כשיש תאריך לנתוח, הם לא נותנים לי ט' 17 לנתוח
מכיוון שהקופה שלנו לא עובדת עם תל השומה.
מה אני עושה בעינין,? ה אשפוז עוד 4 ימים!!!!!!!!
בעיה ב - שמעתי שיש שביתה של מתמחים ביום שני הקרוב, יום האשפוז שלי, האם
משהו שמע אחרת, האם זה אומר שהנתוח ידחה?
אני די מתוחה וחוששת לדחות את הנתוח. אני כבר מוכנה נפשית, ונערכתי אסטרטגית
עם הילדים ,העבודה,
אני כל כך רוצה להיות כבר אחרי.........................................
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיפורי אלף לילה ולילה - תגובה
שולה זק29/09/2011מה קרה לך?
תקראי בעיון בפורום. תקראי בשאלות נפוצות. צלצלי אלי ואתןלך לדבר איתית עם מנתוחים.
הניתוח הוא רק כלי התחלתי לשינוי הרגלי אכילה, אורח חיים וחשיבה.
ברור שאין הוקוס פורוס. בשביל לרזות צריך לעבוד. אבל יש עזרה. יש תוצאות מהירות ומשביעות רצון והשאר תלוי בך וברצון לחיות חיי איכות.
אנחנו כאן איתך לאורך כל הדרך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מבולבלת
אדית01/10/2011ערב טוב
בעלי אמור לעבור ניתוח שרוול אצל שמעון ספוז'ניקוב,
אני מאוד מבולבלת ומוטרדת יש מישהו שעבר את הניתוח אצלו
הייתי רוצה לשמוע מבעל ניסיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה - תגובה
שולה זק01/10/2011אין לך סיבה להיות מוטרדת.
מדובר במנתח ותיק ומנוסה
בהצלחה לבעלך
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני ביום 4.10 בתה"ש
יעל01/10/2011כנראה אצל ד"ר פייגין.
1. איך את יודעת בוודאות שאת מנותחת דווקא אצל פרופ' רובין ?
2. אני לא התבקשתי להתאשפז יום לפני כן ונאמר לי בדף ההכנות לבוא ביום הניתוח 4.10 בשעה 10:00.
3. אכן הודיעו בחדשות שבתחילת אוקטובר תתחיל שביתת המתמחים אבל לא נראה לי שזה ישפיע על הניתוחים.
4. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
סבטלנה01/10/2011חברה שלי גם מחכה לניתוח. היא בכללית והניתוח יהיה בתל השומר אצל פר' רובין.
כללית עובדים עם תל השומר ויכולים לתת לך טופס 17* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למתוקה ויעל
ג'ולי01/10/2011בנות תודה על העידוד.
מתוקה, אני יודעת שזה פרופ רובין, מכיוון שהוא קיבל אותי בהרצליה, ואח"כ הוא הפנה אותי לתל השומר ושם נקבעה לי שוב פגישה עימו. . גם התקשורת היתה דרך מזכירתו האישית - רעות.
אינני מבינה איך את מנותחת ב- 4.10 בבוקר ולא נתבקשת להתאשפז ולהיות בצם.
לי נמסר שהנתוח יתבצע ב- 4.10 ולכן עלי להגיע ב- 3.10 שעה 21.00 לעשות קבלה ואשפוז ולהיות בצום. אולי כדאי שתתקשרי למחלקה לברר זאת.
יעל -
לא אישרו לי ט' 17 לתל השומר למרות שהם עובדים עם הכללית, מכיוון שהם אומרים שבאזור מגורי : ר אש העין יש את בתי החולים האחרים שאיתם עובדים
כמו : בלינסון, מאיר, השרון.
איך רופאת המשפחה נתנה לי את שמו של פרופ רובין אשר עובד עם הקופה, מתוך ידיעה שהוא מנתח בתל השומר, ועכשיו לא מאשרים את בית החולים הספציפי הזה?
אני מאוד מקווה שלא יידחה לי הנתוח עקב פרוצורה מסוג זה.
מספיק יש לי התרגשות ומתח מכל הנושא הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני אצל פייגין
יעל03/10/2011הי
גם אני מנונתחת אצל פייגין , ומוזמנת בשעה 10:00
דרך אגב קיבלתי טופס לאישפוז בלי בעיה מהכללית
בהצלחה לכולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
סבטלנה03/10/2011פר' רובין עד לפני שנה ניתח בבלינסון. כנראה רופאת משפחה שלך לא ידע שהוא עבר לתל השומר.
מכווה שהכל יסתדר,
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני ב-4.10 וגם אצל פייגין
ענת02/10/2011גם אני מוזמנת לתאריך 04.10.11 אצל פייגין וגם לי אמרו להגיע בעשר בבוקר
אז נפגש מה שמך?
ושיהיה בהצלחה לשתינו!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם קיבלת אישור?
אפרת02/10/2011הי ג'ולי - האם העניין הסתדר? האם קבלת אישור לניתוח?
אם לא - מציעה לך לדבר בדחיפות עם שולה. מספר הטלפון מופיע בכל פוסט שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)