מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מיואשתאפרת עוזיאל02/10/2011
אני 11 חודשים אחרי ניתוח שרוול אם ירידה מדהימה של 53 קג .
מאושרת עד הגג אבל הדלילות בשיער רק הולכת ומחמירה אוטוטו נישארת בלי שיער
אין לי מושג מה עושים יש לי ממש כבר קרחות וזה ממש מדכא אותי . למישהו יש עצה מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות - תגובה
שולה זק02/10/2011האם עשית ביקות דם?
תקחי תוסף של אבץ ו B12
בדרך כלל זו תופעה חולפת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער
חני03/10/2011הי אפרת,
אני עדיין לפני ניתוח, אבל בעיה של דלילות שיער מוכרת לי היטב. למדתי את הנושא לעומק.
ברור שבשלב הראשון חייבים לעשות את כל הבדיקות ולקחת את תוספי המזון הדרושים. אבל עדיין נשארת בעיה שחומרי הזנה לא מגיעים בצורה מספקת לשורשי השיער. ואז, מה עושים? מצאתי כמה "תרופות סבתא" שמאוד עוזרות לי לחזק את השיער. זה המון התעסקות, אני חייבת להודות, וזה די מעצבן, אבל כדאי לנסות.
1. לוקחים בקבוק וודקה ו5-6 פלפלים ירוקים חריפים. חותכים את הפלפלים קטן-קטן ומכניסים לתוך בקבוק הוודקה. נותנים לתערובת הזאת לעמוד שבוע בארון (להרחיק מהילדים!!!). לאחר מכן מורחים אותה על הקרקפת (להזהר שלא יכנס לעיניים!!!). לאחר מכן שמים על הראש ניילון ועליו מטפחת, ומסתובבים ככה שעה. זה טיפה שורף, אבל בכלל לא נורא.
מה זה עושה? מחמם את עור הקרקפת וממריץ את זרם הדם. ככה חומרי ההזנה שנמצאים בדם מגיעים ביתר יעילות לשורשי השיער.
2. אבל זה לא הכל. העינוי רק מתחיל.
מכינים תערובת מביצה אחת, כף מיץ לימון טרי, כפית דבש וכפית שמן זית. לאחר שעה מורידים את הניילון מהראש ומורחים על הקרקפת את התערובת. זוהי "ארוחת שחיתות" לשורשי השיער - הם מקבלים המון חומרי הזנה. מחזירים את שקית הניילון והמטפחת על הראש ומסתובבים ככה עוד שעה.
ואז חופפים, ונהנים משיער יותר חלק, גמיש ומלא.
אני בתור שלב ג' עושה גם חינה, אבל זה כבר ממש למטיבי לכת...
בכל אופן, אם עושים את הדבר הנורא הזה פעם בשבוע במשך כמה חודשים, ממש רואים תוצאות. זה עוצר את הנשירה ומשפר מאוד את מצב השיער הקיים.
שיהיה לך ממש בהצלחה!
את כל כך מדהימה, והתמונות שלך עושות לי המון מוטיבציה לעבור את התהליך הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחנה
אפרת עוזיאל03/10/2011תודה רבה רבה על הטיפים אני בהחלט הולכת לנסות את זה.
ותודה רבה על המחמאות ואני בטוחה שגם את בדרך הנכונה
אז שיהייה המון בהצלחה בהמשך ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה בצחוק?
חני06/10/2011אולי זה נשמע אכזרי משהו, אבל לגמרי ברצינות.
זה מציל לי את השיער כבר כמה שנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אמיתי או בצחוק?
משתרוולת06/10/2011אני לפני ניתוח שרוול וכבר יש לי בעיות נשירת שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשתרוולת
חני06/10/2011התגובה שלי בטעות התפרסמה לא במקום הנכון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)