מקס נא עזרתךסירוב של הראל

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מקס נא עזרתךסירוב של הראל
    אינה שוורצמן
    03/10/2011

שלום,
    אני לפני ניתוח שרוול (19 לדצמבר אצל דר' אסנת רזיאל). אני מבוטחת במאוחדת והיום קיבלתי מהם תשובה שהם מאשרים לי את הניתוח בהשתתפות של עד 20000 ש"ח.
    בנוסף יש לי ביטוח פרטי בהראל (דרך הסתדרות המורים - מקדם בריאות) וכשהתקשרתי לבדוק אצל האם יש אישור, נאמר לי שהם מסרבים לכסות את הניתוח, עקב מצב בריאותי קודם. כל זאת למרות שכשעשיתי את הביטוח, נידבתי את המידע של הBMI ונאמר לי שבסוג ביטוח זה, אין בו צורך.
    מה אלי לעשות? האם ניתן בכלל להלחם בהם?
    אשמח לתשובה.
    בברכה אינה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סירוב של הראל לאשר ניתוח - תגובה

שולה זק
    03/10/2011

בשלב ראשון תעייני בשאלות נפוצות יש שם "עבודת דוקטורט" שמשהיא עשתה לגבי הביטוח הפרטי.
    תתקשרי אלי ונראה איך אפשר לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקס אשמח מאוד אם תוכל לעזור

אינה
    03/10/2011

תודה רבה מראש :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדקי את תיק המסמכים שקיבלת מהביטוח

מקס ברנר
    03/10/2011

מניח שעברת חיתום-ז"א מילאת טופס הצהרת בריאות שבו נשאלת אודות גובהך ומשקלך ?
    האם בפוליסה ובתקציר שלה יש "החרגה בגין מצב רפואי קיים" ?אם כן זה כלי אדיר בידי חברות הביטוח לא לשלם למבוטחים ,בידיעה שרק למעטים יש אמצעים ואורך רוח להתכתש איתם שנים בבתי המשפט עד הנצחון (שגם הוא הרבה פעמים מוטל בספק).
    לכן כדאי כ"כ להצטרף לביטוח קבוצתי חדש כאשר יש "תקופת חסד "של הצטרפות ללא חיתום רפואי.

איש המפתח כעת הוא סוכן הביטוח שלך,שאם הוא בעל קשרים טובים בחברה הוא עשוי להשיג לך הישגים "לפנים משורת הדין "..את יכולה להראות את המסמכים לעו"ד מחוג מכרייך, ולשאול לדעתו ,אבל זה לא הנתיב הכי אפקטיבי,וודאי לא הכי מהיר !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדקתי

אינה שוורצמן
    03/10/2011

בדקתי את הפוליסה ואת טופס החיתום שעניתי עליו בעת הצטרפות הביטוח. העיניין של המשקל לא מוזבר שם כליל. דיברתי עם המוקד של מקדם בריאות - נציגים של הראל בהסתדרות המורים והם הבטיחו לי שישלפו את השיחה תוך שבוע. השאלי היא האם זה יעזור? האם עצם העובדה שלא התבקשתי להזהיר על משקלי ( אבל נידבתי את המידע בכל זאת) מחייבת אותם לממן את הניתוח או שהם יכולים להתחמק מהעיניין למרות זאת?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו