מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מקס נא עזרתךסירוב של הראלאינה שוורצמן03/10/2011
שלום,
אני לפני ניתוח שרוול (19 לדצמבר אצל דר' אסנת רזיאל). אני מבוטחת במאוחדת והיום קיבלתי מהם תשובה שהם מאשרים לי את הניתוח בהשתתפות של עד 20000 ש"ח.
בנוסף יש לי ביטוח פרטי בהראל (דרך הסתדרות המורים - מקדם בריאות) וכשהתקשרתי לבדוק אצל האם יש אישור, נאמר לי שהם מסרבים לכסות את הניתוח, עקב מצב בריאותי קודם. כל זאת למרות שכשעשיתי את הביטוח, נידבתי את המידע של הBMI ונאמר לי שבסוג ביטוח זה, אין בו צורך.
מה אלי לעשות? האם ניתן בכלל להלחם בהם?
אשמח לתשובה.
בברכה אינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סירוב של הראל לאשר ניתוח - תגובה
שולה זק03/10/2011בשלב ראשון תעייני בשאלות נפוצות יש שם "עבודת דוקטורט" שמשהיא עשתה לגבי הביטוח הפרטי.
תתקשרי אלי ונראה איך אפשר לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס אשמח מאוד אם תוכל לעזור
אינה03/10/2011תודה רבה מראש :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקי את תיק המסמכים שקיבלת מהביטוח
מקס ברנר03/10/2011מניח שעברת חיתום-ז"א מילאת טופס הצהרת בריאות שבו נשאלת אודות גובהך ומשקלך ?
האם בפוליסה ובתקציר שלה יש "החרגה בגין מצב רפואי קיים" ?אם כן זה כלי אדיר בידי חברות הביטוח לא לשלם למבוטחים ,בידיעה שרק למעטים יש אמצעים ואורך רוח להתכתש איתם שנים בבתי המשפט עד הנצחון (שגם הוא הרבה פעמים מוטל בספק).
לכן כדאי כ"כ להצטרף לביטוח קבוצתי חדש כאשר יש "תקופת חסד "של הצטרפות ללא חיתום רפואי.
איש המפתח כעת הוא סוכן הביטוח שלך,שאם הוא בעל קשרים טובים בחברה הוא עשוי להשיג לך הישגים "לפנים משורת הדין "..את יכולה להראות את המסמכים לעו"ד מחוג מכרייך, ולשאול לדעתו ,אבל זה לא הנתיב הכי אפקטיבי,וודאי לא הכי מהיר !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקתי
אינה שוורצמן03/10/2011בדקתי את הפוליסה ואת טופס החיתום שעניתי עליו בעת הצטרפות הביטוח. העיניין של המשקל לא מוזבר שם כליל. דיברתי עם המוקד של מקדם בריאות - נציגים של הראל בהסתדרות המורים והם הבטיחו לי שישלפו את השיחה תוך שבוע. השאלי היא האם זה יעזור? האם עצם העובדה שלא התבקשתי להזהיר על משקלי ( אבל נידבתי את המידע בכל זאת) מחייבת אותם לממן את הניתוח או שהם יכולים להתחמק מהעיניין למרות זאת?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)