מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה לשולה ומי שיודע..זיו03/10/2011
שולה אני כבר שבועיים אחרי הניתוח, קבעתי תורים אצל הדיאטנית באסותא ואצל העו"ס לתמיכה נפשית-רגשית אבל נראה לי שחשוב מאד שאשתתף בקבוצת תמיכה. משהו שהתנסתי בו בעבר ומאד עזר לי להחזיק את עצמי לפי הכללים. האם ידוע לך על קבוצה כזו בחיפה או בקרבתה? תודה על התמיכה את גדולה !(אבל פיזית קטנה וחתיכה כמו שראיתי בתמונות...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבוצה.. - תגובה
שולה זק03/10/2011ידוע לי שבנשר יש קבוצת תמיכה.
תוכלי להתקשר לנעמה כפרי ולברר איתה על הצטרפות לקבוצה 0508594351* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם קבוצת תמיכה במרכז?
מירי06/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדובר כאן הרבה על קבוצה בנשר
מקס ברנר03/10/2011חפשי בדפים קודמים או צלצלי לשולה.אם אני זוכר נכון מנחת הקבוצה היא הדיאטנית נעמה כפרי (או משהו בדומה לזה ).מניח שזה יוכל להתאים לצרכייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצה בנשר נעמה כפרי
סיגל04/10/2011בסדנא של נעמה 10 מפגשים שעוסקים בכל הקשת הרחבה של ההתמודדויות אחרי ניתוח.גם מהצד הפיזי,הנפשי והיומיומי.
היא משדכת אנשים שעשו את הניתוח בערך באותו זמן.
הקבוצה לא גדולה אבל נותנת המון כח להמשיך ונכון את מה שהניתוח התחיל.
נעמה נעימה מאוד והקבוצה התגבשה עד כדי כך שגם כשנעמה יצאה לחופשת חגים אנחנו ממשיכות להפגש כי כייף לנו ביחד.
ממליצה בחום,אני מגיעה מכרמיאל ולא מוותרת על אף מפגש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגלי
שוש - בית רימ05/10/2011את יכולה להיות המשווקת של נעמה.
אין כמוך, מתחברת לכל מילה,, אין על הקבוצה שלנו.
מתגעגעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)