בדקתי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אם כך, שאלה....

אינה
    04/10/2011

איזה בית חולים במרכז הארץ עדיף וכיצד אני פונה אליהם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איכילוב-תל השומר-השרו

מקס ברנר
    04/10/2011

בכולם יש מנתחים בריאטריים מצויינים.הגיע הרגע לערוך ביקור נימוסין בסניף קופ"ח ,לבדוק עם מי יש להם הסכמים ולהתחיל לגלגל את העסק.
    האמת שגם וולפסון וקפלן במרכז, ולנועזים:גם לניאדו וחדרה במרחק נסיעה די סביר.בארבעת האחרונים התורים כנראה יותר קצרים,וגם זה שיקול-האם בפסח הקרוב תהיי אחרי הניתוח או בהמתנה לו !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם העובדה...

אינה
    04/10/2011

האם העובדה שעברתי כבר את כל התהליך וקיבלתי כבר את האישור של הקופה, יקצר לי את ההמתנה? ושאלה אחרונה: מהו זמן ההמתנה הממוצע במרכזים המובילים כמו תל השומר, איכולוב וכו'.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם העובדה... - תגובה

שולה זק
    04/10/2011

התורים לא תלויים בנו
    אל תשכחי שהיתה שביתה וניתוחים בטולו ונוצר "פקק" כמו כן אנחנו בחודש חגים וחופשות.
    את צריכה ליצור קשר עם בתי החולים ולקבוע תור לנתח להגיע אליו עם הבדיקות ולראות מתי יש תור זמין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אינה
    04/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדקתי
    אינה
    03/10/2011

בדקתי את פוליסת ביטוח ואת העתק של טופס חיתום. לא הוזכר שם כלום לגבי המשקל. הנציג שעשה לי את הביטוח אמר לי חדמשמעית שבסוג זה של ביטוח, אין צורך ב בזה.
    בנוסף דיברתי היום אם המוקד של מקדם בריאות וביקשתי שישלפו את האותה השיחה והם הבטיחו שיעשו זאת תוך שבוע. האם ניתן בכלל
    לבנות על כך שזה יעזור? או שזה אבוד?
    תודה מראש

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

לקביעת תור
    סגירה
    בדקתי

הוספת תגובה

• מצטערת על ההודעה הכפולה -

אינה שוורצמן
    03/10/2011

חשבתי שהראשונה נמחקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם היה פגם בהליכי החיתום

מקס ברנר
    03/10/2011

או אם במודע ערכו לך חיתום חלקי וספציפי,ולא התייחסו למשקל,תאורטית זה אמור לשפר את מצבך.עדיין הם יכולים להסתמך על נתונים מתיק קופ"ח חולים שלך (החתימו אותך על כתב וויתור על סודיות רפואית...)עד כמה שהם מבססים את הקייס שלהם, בנוגע למצב רפואי שהיה קיים ערב הוצאת הפוליסה.

אני מבין שבביטוח הזה אין לך סוכן ביטוח אישי שמחוייב לך ?!האם לארגון המורים יש איזו וועדת ערעורים שיכולה לעזור ?הרבה פעמים בביטוחים של ארגונים מקצועיים יש מנגנון ליישוב סכסוכים.שווה בדיקה עם האיגוד המקצועי
    כמו שאת יודעת אני לא בא מעולם הביטוח,לא עוסק בתחום בשום צורה,ואין לי שום השפעה או מהלכים בשום מקום.קצת למדתי את הנושא,כך שאני יכול לנדב יידע ללא תמורה,אבל ליותר מזה אל לך לצפות ,לצערי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יצרתי קשר עם המוקד של מקדם בריאות

אינה שוורצמן
    04/10/2011

אכן יצרתי קשר עם המוקד של מקדם בריאות (הם "הסוכן" של הסתדרות המורים בהראל) והם הבתיחו לי שישלפו את אותה שיחת חיתום מהמערכת. השאלה היא האם יש לי סיכוי בכלל לנצח אותם, הרי ברורו שבכל מה שנוגע למשקל היה פה "מצב בריאותי קודם". הניתוח שלי נקבע ל19.12 האם שווה לי להילחם עכשיו (מה שיקח זמן בכל מקרה) או לחפש אתטרנטיבות אחרות למלב"י?

תודה רבה על ההתייחסות,
    אינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכום עד כאן

מקס ברנר
    04/10/2011

את נמצאת בסיכון-אולי בהסתברות גבוהה-שאת כל ההשתתפות העצמית תשלמי מכיסך.השלימי את הבדיקה אצל אנשי הרווחה של האיגוד המקצועי שלך אם יש בפוליסה הזו איזה מנגנון פריטטי ליישוב סכסוכים (נציגים של הארגון ושל חברת הביטוח עם מומחה רפואי או משהו בסגנון ).
    בהנחה שיש לך שימושים אחרים לסכומי הכסף שהזכרת-כדאי לבדוק גם חלופות במערכת הציבורית.רוב הגולשים כאן נותחו בבתי חולים ציבוריים והתוצאות (טפו טפו טפו...)טובות מאד !
    יש כאן למיטב ידיעתי כמה אחרים שהפעילו ביטוחים למרות "כתמים שמנים" בעברם,אבל ככל הידוע לי סוכני הביטוח האישיים שלהם הזיעו לא מעט כדי לשכנע את החברה לאשר הניתוח.

נפתח את הדיון לאחרים עד כמה שהם רוצים לתרום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובות המהירות.

אינה שוורצמן
    04/10/2011

תודה רבה על התשובות המהירות. אני חוששת ממערכת הבריאות הציבורית, כי אין שום אפשרות לדעת מי יהיה הרופא המנתח ולכך תדע על מי תיפול. אך אם לא תהיה ברירה, אלך על האופציה הזו.
    אשמח לשמוע תגובות נוספות ממי שעבר או עובר דבר דומה.

אם אכן אלך על בית חולים ציבורי, כיצד אני פונה אליהם. יש לציין שכבר עברתי את כל התהליך ויש לי אישור עקרוני לניתוח ממאוחדת.

שוב פעם המון תודה על העזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפתעה. - תגובה

שולה זק
    04/10/2011

המנתחים במרכזים הפרטיים הם אותם מנתחים בבתי החולים הציבוריים.
    ההבדל היחיד
    מהירות וזמינות התור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההבדל

תמר נהריה
    09/10/2011

ההבדל הוא גם שבבתי חולים ציבורים לא משלמים על הניתוח הקופה ממנת את הניתוח כי הוא בסל הבריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו