האם גם אני יכולה?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• האם גם אני יכולה?
    אילנה
    07/05/2007

שלום רב! גובהי 1 מטר ו- 64 סנט, משקלי 120 קג'. פלוס רפאים אמרו לי שיש לי MORBID OBESSITY. עשיתי הרבה פעמים דיאטה (מאוזנת, בריאה!) וירדתי פעם 20 קילו, פעם 30 קילו. אבל משמינה מחדש. לפני שנים היה לי ATRIAL FIBRILATION, ואני מטופלת בכדורים לבעיה זו. גם לחץ דם גבוה, אבל מאוזן עם כדורים. לפני כ- 5 שנים עברתי ניתוח להסרה חלקית של בלוטת המגן, (מחלת גויטר), כלומר הבלוטה מתפקדת טוב, ואין סרטן. ופשוט גדלה מאוד. האם אני מתאימה לניתוח בקיבה? אינני רואה פתרון אחר. האם אשרוד ניתוח קשה כזה? עברתי לפני שנה THR בירך ימין, ועכשיו הבעיה הזאת, לפחות, נפתרה. תודה, אילנה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם גם אני יכולה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• את כן יכולה

פרופ` אחמד מחג`נה
    07/05/2007

אילנה שלום
    לפי הניתונים שלך את סובלת מהשמנת יתר חולנית. בשילוב המצב הבריאותי שלך זה מסכן חיים. ניתוח קיצור קיבה הינו ניתוח לא קשה מבוצע בשיטה הלפרוסקופית ללא פתיחת בטן. אנחנו מבצעים את הניתוח הזה באופן שגרתי באנשים יותר חולים ממך והם נהנים מהניתוח הזה. אשמח להפגש אתך ולפרט לך אודות הניתוחים שמבוצעים
    דר מחאגנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו