מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלות לחבר:בעיקר לחברי קופ"ח לאומיתאילן04/10/2011
1. האם יש חברי קופ"ח לאומית שעשו את הניתוח?
2. האם מישהו יודע מה בדיוק העלות הכספית של חבר בלאומית זהב, אם הוא רוצה לעשות את הניתוח באסותא או מדיקל סנטר (השתתפות עצמית+השתתפות במחיר הציוד)?
3. האם מישהו יכול לומר מהו זמן ההמתנה לניתוח בבי"ח פרטי ומהו זמן ההמתנה בבי"ח רגיל (ציבורי), כולל כל התהליך המקדים?
4. (לחברי כל קופות החולים) : מי שעשה בבי"ח ציבורי, היכן עשה,כמה זמן חיכה בתור, האם היה מרוצה, והאם יכול להמליץ על רופא מסויים?
5. מי שעשה באסותא/מדיקל אצל הרופאים שעובדים עם לאומית - אצל מי עשה והאם היה מרוצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אילן - תגובה
שולה זק04/10/2011אנחנו פורום של ניתוחי קיצור קיבה והשמנה חולנית.
הפורום נועד לתת מידע ותמיכה למי שעומד לעבור ניתוח ואו אחריו.
אנחנו נשמח לעזור לך אבל אנחנו לא מודיעין אדמיניסטראטיבי - אתך הסליחה.
את השאלות המנהלתיות עליך להפנות לקופה שלך ומהם לקבל את התשובות לגבי עלויות ולגבי מרכזים אליהם אתה יכול לפנות, אתם הם חתומים על הזסכמים עם איזה רופאים.
לגבי הרופאים - כל הרופאים כירורגים בכירים ומנוסים בתחום - עובדים בבתי חולים הציבוריים והפרטיים.
זמני ההמתנה משתנים ממרכז למרכז ומרופא לרופא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חברת לאומית
שוש - בית רימ05/10/2011עשיתי את הניתוח פרטי באסותא.
אשמח לענות על השאלות
שוש
0548004559* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות לחבר:בעיקר לחברי קופ"ח לאומי
מרישה06/10/2011הי!אני עברתי ניתוח באסותא אצל ד"ר מטר.הוא מדהים!מיום הפגישה איתו עד לנתוח עברו שבועיים(וזה בגלל שהוא נסע לחופשה,אחרת יכל לנתח אותי כמאט מהיום למחר.)הצוות שם מדהים,המקום נקי,נחמד ולא מרגיש בית חולים.
עלויות היו(פחות או יותר):השתתפות בקופה-~1300ש"ח.
מנתח-9000ש"ח(את כל הסכום הזה קופה מחזירה.)
סיכות וסכין ~7500ש"ח(קופה החזירה ~2300ש"ח).
לדעתי סכום כזה לעומת המתנה ארוכה ב ב"ח ציבורי שווה כל שקל!
שבועיים אחרי הניתוח באתי לד"ר מטר לביקור שגרתי-ללא עלות.
ממליצה בחום גם את ב"ח אסותא וגם את הרופא הזה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שילמת בסוף - תגובה
שולה זק06/10/2011אני חלשה בחשבון.
כמה יצא לך לשלם בסופו של דבר בסך הכל השתתפות עצמית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה6500 ש"ח אם חיברתי נכון
מקס ברנר07/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי חישוב מהיר התשלום הוא 6500 ש"ח
חדוה07/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני..
זיו07/10/2011אני נותחתי גם באסותא אצל דר מטר, המתנה של שבוע... והעלות למבוטחי מכבי מגן זהב 4,300 בלבד. אבל לצערי דר מטר אינו עובד יותר עם מכבי כך שמבוטחי מכבי הפסידו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות לחבר:בעיקר לחברי קופ"ח לאומית - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה07/10/2011שלום רב
אני בהסכם עם לאומית מושלם וגם מנתח דרך מכבי זהב.
אפשר לבתע את הניתוח באסותא כאשר העלויות של מכבי בסביבות 5000-6000 ש"ח ובלאומית פחות מזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)