מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלהיהודית04/10/2011
שלומות
ב16.10 אני מתנתחת באסותא למעקף
מה יש להביא עמי מבחינת טופסולוגיה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה- תגובה
שולה זק04/10/2011אישור הועדה לניתוח
תוצאות הבדיקות
זימון לניתוח
התחייבות הקופה לתשלום
או התחייבות חברת הביטוח לתשלום.
אני ממיצה לצלצל לאסותא ולברר איתם מה את צריכה להביא בדיוק. שלא תתעוררי עם הפתעה של גיהוץ כרטיס אשראי על סך 20,000 ש"ח. כבר היו דברים מעולם.
באיזה קופה את חברה ואיזה ביטוח יש לך? מי המנתח/ת?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים
יהודית05/10/2011מבוטחת בכללית מושלם
מנותחת ע"י ניסים גרון ודויד חזן
לכן לא היה צורך באישור ועדה [BMI 40+]
לא אמרו לי מאום על מסמכים --- מלבד צ'ק:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלות גבוהה - תגובה
שולה זק05/10/2011למיטב ידיעתי ניתוח באסותא דרך המושלם יעלה לכיסך בין 12-15 אלף ש"ח. זו ההשתתפות העצמית לאחר ההחזרים.
לו היה לך פלטינום היית משלמת עד 5000 ש"ח.
כדאי לך לברר היטב את הנושא הכספי שלא תופתעי ביום הניתוח וכבר קרו דברים מעולם - שמנותחים הגיעו לניתוח והופתעו מגובה הסכום שחוייבו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיסוי ניתוח מעקף קיבה מכללית מושלם
יהודית05/10/2011שולה
אני בטח לא הראשונה לומר לך כמה שאת מדהימה.
אכן חטפתי מיני התקף לב כשגיליתי שעלות הניתוח דרך מושלם מגיעה רחוק מעל ה9700 ש"ח שהם מציינים לפני שהנתונים נבדקו לעומק.
לכל המתעניינים שימו לב:
השתתפות עצמית - 9700 ש"ח
משתלים:קופ"ח כללית נותנת החזרים של 50% על משתלים עד סכום של 3000$
סיכות - 2200 ש"ח לכל סיכה [ממוצע של 6 סיכות לניתוח] = 13200 ש"ח
שימוש בדבק+אשלון+ליגה שו - יכול להגיע עד ל8000 ש"ח
אפשר להגיע בקלות ל30000 ש"ח לניתוח - אחרי החזרי משתלים יוצא בסביבות 20000 שח.
כמובן שהכל תלוי בהליך עצמו ובכמות המשתלים שבוחר המנתח
מידע זה מעודכן נכון ל3.10.11 ועלול להשתנות לפי תקנות קופ"ח.
לשמחתי הרבה חברה קרובה עברה את הניתוח לפני שבועיים ועדכנה אותי וחסכה לי את המעמד ההזוי של להגיע יום אחרי הניתוח לקבלה ולבוא לשלם 9700 ש"ח ולפתע להתבשר כי התשלום יקר פי 3.
ממליצה בחום לכל מי שמהרהר לבצע ניתוח לעשות פלטינום!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר בעלויות בביהח פרטי
יהודית05/10/2011סליחה - שכחתי לציין שמדובר בעלויות לניתוח פרטי!!!!
כמובן שבבתי חולים ישנם מספרים שונים לחלוטין!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברתי את דבריך לשאלות הנפוצות
שולה זק05/10/2011אכן יקר הסיפור.
מחדדת את הנושא - בבית חולים ציבורי הניתוחים הם ללא עלות כספית וללא השתתפות עצמית. רק טופס התחייבות.
העלויות במרכזים הפרטיים משתנים ממרכז למרכז ו, מקופה לקופה ומסוג ביטוח זה או אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)