טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי, אני גרה במרכז (איזור הרצליה/רעננה). ממספר טעמים החלטתי לעבור את הניתוח בחיפה ונקבע לי תור ראשון הקרוב. אני מודעת לחשיבות התמיכה השותפת/דיאטנית/טיפול נפשי וחשוב לי לעשות את שה כמו שצריך. בבקשה תאמרו לי מה האפשרויות העומדות בפניי באזור מגוריי.
מתרגשת בטרוף כבר אמרתי????
חתימה טובה לכולכם
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
גם אני גרה באיזורך והחלטתי לעבור את הניתוח לפני חודשיים ברמב"ם. ניסיתי לעשות בירורים לגבי קבוצות תמיכה, אך לעת עתה, כלום.....אם תרצי - אני פה, אמנם אחרי, אבל רק חודשיים. מירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר