מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה די חשובה בשבילי..אלינור06/10/2011
שלום לכולם !!!
אני כבר שנה ורבע אחרי הניתוח והורדתי 60 קילו !!
מרגישה הכי ניפלאה בעולם שאין דברים כאילו !! בן אדם אחר לגמרי .
השאלה שלי היא לגבי יום הכיפורים .
האם אני יכולה לצום? כי שנה שעברה הייתי 3 חודשים אחרי הניתוח ולא צמתי בהנחיית המנתח .
השמח עם תעזרו לי .
תודה ויום טוב !!
שהיה גמר חתימה טובה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשאלות נפוצות תמצאי מענה
אפרת06/10/2011ותוכלי לקרוא את תשובתה של הילה לגבי הצום.
עוד תמצאי בדיונים כאן בשבועיים האחרונים.
שאפו על ההישג וחתימה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מילי11/10/2011רציתי לשאול אותך קצת על חוויות לפני הניתוח ואחרי.......
איך הרגשת אחרי הניתוח ?. והאם לא היו חששות לפני ??....
אני חושבת לעבור את זה , אבל צצים לי הרבה פחדים וחששות....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום - תגובה
שולה זק11/10/2011כדאי לך לדפדף בדפי הפורום כמה שיותר אחורה - תתחילי מתאריך של 5 חודשים אחורה ותתקדמי ותראי את כל התכתובת על הלפני - החששות, הבעיות המנלתיות, ההמתנה, הצפיה, ההרגשות והתחושות אחרי, ואת האושר של המטופלים אחרי .
בכל אופן אנחנו כאן ונשמח לענות לשאלותיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)