מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ד"ר מחאגנהמשמש08/10/2011
אני שייכת לכללית אצלך אני יכולה לקבל ייעוץ? אני דיי חדשה בכל הנושא הזה אני מאוד מעוניינת לעבור את הניתוח איך אוכל לקבוע תור לייעוץ אצלך? אני רוצה לעבור כבר את כל השלבים האלו ולהתקדם ככל האפשר כי הנושא של ההשמה גורם לי להכנס לדיכאון טוטאלי כבר אין לי שמחת חיים תעזור לי בבקשה... יש לי תינוקת אני רוצה עוד ילדים אבל לא לפני הניתוח כי במלא אני סובלת מכאבי גב נוראיים מה יהיה אם אשא בתוכי עוד עובר תדריך אותי בבקשה
איך אוכל ליצור עפ קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שהרופא יענה- תגובה
שולה זק08/10/2011איפה את גרה? הטם הקופה תיתן לך התחייבות לבית חולים רמבם שם דר' מחג'נה מקבל במרפאה?
לא ציינת מה הנתונים שלך האם את עומדת בקריטריונים לניתוח? מה הגובה והמשקל שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
משמש08/10/2011אני גרה קרוב לחיפה, גובה 164 משקל 104 ללא מחלות נלוות אני נורא עייפה מהמשקל שלי אין לי כושר אתמיד יש לי כאבי גב וברכיים מה דיעתך אני מועמדת,,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בקריטריונים - תגובה
שולה זק08/10/2011ה- BMI שלך 38.6 ואינך עומדת בקריטריונים.
ממליצה לפנות לדיאטנית, לשלב פעילות גופנית ולהירשם לקבוצת תמיכה. בטוחני שתצליחי לשנות הרגלי אכילה ולהגיע להישגים נאים.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיתי הכל
משמש08/10/2011אין שום סיכוי שאצליח להרזות מה לא נסיתי אני כבר מיואשת מה הבעיה שיאשרו אני טל כך רוצה מבחנתי אשמין עוד כמה גרמים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
משמש08/10/2011לפי החישובbml. שלי הוא38 אני דיי קרובה הם מקפדים עד כדי כך? אני מוכנה לקחת את האחריות על עצמי מה אני חייבת לסבול את כל הכאבים האילו וקוצר נשימה עד שאגיע לעוד 2 bml שזה כמה גרמים ממש לא הוגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפידים על קריטריונים - תגובה
שולה זק09/10/2011את מוכנה לקחת על עצמך אחריות שלא עומדת ב - BMI הדרוש, על פי קריטריונים של אירגון הבריאות העולמי. אבל את לא לוקחת על עצמך אחריות להחליט לקום בבוקר ולשנות הרגלי אכילה ואורח חיים.
מה את חושבת - שבניתוח את נכנסת שמנה ויוצאת רזה???? בשביל לרזות צריך לעבוד!!!! ללכת לדיאטנית ולהיות במעקב צמוד שלה. אכול תפריט דיאטטי שהיא נותנת, לשלב פעילות ספורטיבית וכמובן רצוי ומומלץ אף לקחת חלק בקבוצת תמיכה.
אנחנו נהיהיה "הניתוח הוירטואלי" שלך. קחי אחריות ותתחילי את השינויים בחייך. אנחנו נחזק ונעודד אותך, אני משוכנעת שמהר תגיעי לתוצאות רצויות ותהיי גאה בעצמך.
לא מדובר כאן בשרירות לב - יש קריטריונים ולפי זה משרד הבריאות והקופות מתנהלות. מי שלא עומד בקריטריונים לא מקבל התחייבות של הקופה וללא התחייבות או ועדה לא ניתן לעבור את הניתוח. הניתוח אינו "ניתוח כבקשתך" - הניתוחים בסל הבריאות ונועדו לאנשים החולים במחלת השמנת יתר חולנית.
בהצלחה ושבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה מסובך
אילן09/10/2011כמה שווארמות ואת בתור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקל יותר לעלות את הק"ג החסרים
שירי09/10/2011כדי לעמוד ב-BMI. בסה"כ לא חסר לך הרבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר מחאגנה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה11/10/2011שלום משמש
תוכלי לקבוע אלי לרמב"ם או לאסותא לב המפרץ לבדיקה ויעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)