מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מחר הניתוח והפחד מתגבר.אולגה10/10/2011
אני לא יודעת מה קורה איתי.... אני בכלל לא מתרגשת מהניתוח, התרגשתי פי אלף יותר כשאמרו לי בכלל שיש לי תאריך!
לא יודעת מה קורה... הפחד השתלט עליי... הפחד מכל המכשירים שיהיו מחוברים אליי, הפחד מהכאבים, הלא נודע הזה לגבי האוכל....
מה קורה? למה אני בכלל לא מתרגשת? לא תיארתי לעצמי שאני ארגיש ככה בכלל.....
:/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב ה צ ל ח ה - תגובה
שולה זק10/10/2011אולגוש מה איכפת לך המכשירים ...את תשני שנת ישרים. כשתקומי הכל יהיה PASE
מותר לך קצת לחדשוב וקצת לפחד טבעי ואנושי.
הכל יהיה בסדר.
היום אורלי עברה את הניתוח...זוכרת אותה מבית רימון במפגש? והכל בסדר
אז שיהיה בהצלחה את בידיים טובות
ונא לשמור על קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה, את מתבלבלת...
אולגה10/10/2011חחח אני לא אולגה מהמפגש. אני לא יודעת אם את זוכרת אבל דיברתי איתך כמה פעמים...
חפרתי לך על ד''ר רובין ועל בדיקות שאנדריקלוגית הביא לי פתאום לעשות ופחדתי שלא יביאו לי תאריך....אני זאתי שלא עונה לשיחות מחסוי :)
בקיצור אני בפחד על, אני קוראת דברים על הניתוח ואני על סף דמעות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת על הבלבול... - תגובה
שולה זק10/10/2011ככה זה כשיש כמה חברים עם אותו שם.
בכל אופן
כל מה שכתבתי שריר וקיים
ומותר לפחד
אנושי טבעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה יקירתי
אפרת עוזיאל11/10/2011איזה אורלי ? עברה את הניתוח
אני רוצה את הטלפון שלה להתקשר אליה בבקשה
לפני כחודש היא התקשר אלי לדבר איתי ולשאול שאלות
אני רוצה לדבר איתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברתי ניתוח מעקף ואני מרגישה מצויין
אורלי ל14/10/2011היי לאפרת ולכולם,
אכן אני מרגישה מצויין אחרי מעקף קיבה,עדיין בתזונה נוזלית וצריכה לזכור לשתות לאט ומעט,כי ברגע ששותה יותר מידי,זה לוחץ,אך אני באמת מאושרת שעשיתי זאת,תודה לפורום הזה שכל כך תומך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה השבה - תגובה
שולה זק14/10/2011שמחה שאת אחרי ועם סג הניתוח מתאים.
בהצלחה
מקווה לשמוע ממך
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורלי
אפרת עוזיאל14/10/2011ברוכה הבאה
שיהייה בהצלחההההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון המון בהצלחה!!!
מנותחת טריה11/10/2011יום לפני הניתוח גם אני חששתי. כמה ימים אחרי לא הבנתי למה עשיתי את הניתוח, והיה לי חבל שברגע הזה אני לא יכולה לאכול. עכשיו, 6 ימים לאחר הניתוח אני מאושרת שעשיתי אותו! אני כבר מרגישה טוב,חזקה, והקילוגרמים נושלים ממני! זה מטורף באיזו מהירות הם יורדים! ב6 ימים ירדו לי 6 קילוגרמים. עכשיו אני כבר בכלל לא מתחרטת על הניתוח ושמחה שעשיתי אותו.
עצה שלי-זרמי. את לא יודעת איזה כיף תרגישי כשתראי כמה מהר הקילוגרמים יורדים ממך אבל אני מבטיחה לך שברגע שזה ייקרה הכל יהיה שווה את זה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאולגה
ג'ולי11/10/2011עוד מעט תהיי אחרי , ותאמרי איך לא עשיתי זאת קודם?
על מה כל ההמולה? תוך יומיים שלושה את בבית כמו גדולה
בהצלחה יקרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)