מחר בבוקר הניתוח של הבן שלי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מחר בבוקר הניתוח של הבן שלי
    ליאת
    10/10/2011

הבן שלי בן 16.5 מחר בבוקר מתנתח אצל דר' ספוז'ניקוב בבית חולים קפלן. זוכרת "ששיגעתי" אותך שולה? אז מחר זה קורה...אני ממש פוחדת והוא מאוד מתרגש... יש משהו שאני צריכה לדעת על אחרי? איך אוכל להקל עליו? תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קודם כל בהצלחה- תגובה

שולה זק
    10/10/2011

אני מבינה את חרדתך ואת התרגשותו. זה מאוד טבעי. סביר להניח שמחר בשעה כזו כבר "תצחקו על העולם".עצם נוכחותך לידו כבר מקלה. להרגיעו ולדבר בעיקר על החיים אחרי....ללא עודפי הקילוגרמים, ללא קשיים לבצע דברים.
    תדפדפו בדפי הפורום ואיפה שאתם רואים איקון של תמונה תציצו. בדרך כלל תגלו תמונות לפני ואחרי. זה בטח יתן חיזוק ועידוד.
    אם אתם עדיין לא באישפוז ניתן להתלבש יפה ולצאת לבית קפה לחגוג את סוכות שבפתח.
    בהצלחה ותשמרי על קשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה שולה...דבר נוסף

ליאת
    10/10/2011

כל רופא מחליט לעצמו כמה מהקיבה לקצור? או שזה קבוע מראש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקסי אנא תרומתך - תגובה

שולה זק
    10/10/2011

עד כמה שידוע לי בארץ יש מידה פחות או יותר אחידה. יש על זה בשאלות הנפוצות. אבקש ממקסי לתת מענה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש שיקול דעת למנתח אבל

מקס ברנר
    10/10/2011

זה איפה שהוא בין 70 ל-80 אחוז מהקיבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו