מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מחסום שלושת הספרותג'ולי11/10/2011
אני במתח, כל בוקר נשקלת ומחכה לרגע הגדול, לראות 2 ספרות.
האם זה יגיע מחר? אני מתרגשת כי אני יודעת שהתשובה היא - כן !!!!!!
עם דיאטת הנוזלים שאני נמצאת בה זה חייב לבוא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה פספסתי? - תגובה
שולה זק12/10/2011הסבירי למה מתכוונת המשוררת?
כמה זמן את אחרי ניתוח שאת בדיאט נוזלים?
למה נשקלת כל יום? זה פסול!!!! יש להישקל פעם בשבוע.
האם את שוקלת 100 ורוצה לראות 99?
יתכן ופספסתי משהו!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחסום שלושת הספרות
ג'ולי12/10/2011היי שולה, אני 10 ימים אחרי הנתוח
מתקיימת מדיאטת נוזלים : מים בטעמים, מרק צח , ריוויון.
כן הכוונה שלי היתה לראות את הספרות של 99.9 ק"ג ולעבור את מחסום ה- 100.
כנראה שאת צודקת, אסור לי להשקל בכל יום, אבל לא ידעתי זאת
די התאכזבתי הבוקר לראות שעדיין לא עברתי את מחסום ה- 100 למרות שאני בכלכלת נוזלים , ויומיים שהמשקל לא זז אפילו גרם אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחסום שלושת הספרות - תגובה
שולה זק12/10/2011אל תדאגי ההיקפים משתנים.
אני ממליצה להתחיל כלכחה רכה כמו פירה, גבינה לבנה, מרק ירקות טחון, קציצות מבושלות כמו קציצות דג .
בתאבון ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהחליף כלכלה?
ג'ולי12/10/2011שולה אני לא אמורה לחכות שבועיים?
קצת מלחיץ אותי לחשוב על אוכל שהוא לא נוזלי
למרות שבלוטות הטעם שלי כבר מגירות ריר.
איזה כייף שאני יכולה לדבר חפשי על אוכל ,במקום שמכיל אנשים מסוגי
ולא להתבייש בזה שאני מטורפת על אוכל.
הפורום הזה הוא ברכה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהחליף כלכלה? - תגובה
שולה זק12/10/2011את יכולה להתחיל מעט כלכלה רכה כמו שכתבתי לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)