מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- האם יתכן ניתוח מעקף לאחר שרוול?מנותחת לשעבר13/10/2011
שלום לד"ר מחאג'נה ולצוות?
אני עברתי ניתוח שרוול לפני שנתיים בערך וירדתי רק 27 ק"ג כולם אמרו לי שזה הממוצע שלך לפי הגיל, הייתי אז בת 23 , והגובה שלי 1.55 , לא האמנתי שזה המשקל האמור להיות
החל מלפני 5 חודשים התחלתי לעלות במשקל ושוב חזרתי לייעוץ דיאטני, קיבלתי תפריט חדש, סבבה הלכתי לפי התפריט והתחלתי לעשות ספרוט כל יום בשעות הבוקר כשעה הליכה ברגל ללא יעילות, ושוב עליתי כ 15 ק"ג , הדבר נורא הדאיג אותי ודיכא אותי, השאלה שלי , האם ניתן לעשות לי ניתוח מעקף קיבה או שכבר אי אפשר?
מחכה לתשובה כי הנני מעוניינת לעשות ניתוח בהקדם האפשרי אפילו אם זה יהיה על חשבוני הפרטי למרות שאני מבוטחת של קופת חולים כללית
אגב, קראתי הרבה כתבות סביב הניתוח הזה ולמרות כל התופעות הנלוות אני עדיין מעוניינת בניתוח זה להלן הקישורים:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח חוזר/נוסף - תגובה
שולה זק13/10/2011שלום לך מנותחת
לשאלתך הראשונה - ניתן לעשות ניתוח מעקף אחרי ניתוח שרוול. יש מקרים שניתן לעשות ניתוח שרוול חוזר
לשאלתך השניה - בשביל לעבור ניתוח נוסף צריכה להיות סיבה רפואית. דליפה, זיהום, או עמידה בקריטריונים של BMI.
לא ציינת גובה/משקל/BMI. אם את ב BMI מעל 40 קיימת סבירות שיאשרו לך ניתוח חוזר.
אין "ניתוח פרטי". אם את עומדת בקריטריונים והקופה מאשרת לך ניתוח, את יכולה לבחור לעבור אותו במרכז רפואי פרטי ולא ציבורי וזאת תמורת השתתפות עצמית.
טוב עשית שפנית לדיאטנית ואת משלבת פעילות גופנית. ממליצה לקבוע פגישה עם המנתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יתכן ניתוח מעקף לאחר שרוול? - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה13/10/2011בכללית ניתן לעשות מעקף לאחר ניתוח שרוול. כבר עשיתי כמה ניתוחים כאלו.
אנחנו יודעים שבסופו של עניין יש אחוז מסויים של כשלון בניתוח שרוול ואנשים יכולים לעלות במשקל. אל בהלה - הכשלון בעיקר נובע מבחירה לא נכונה של הניתוח לפציינט ולכן חשוב מאוד שרוצים לעשות ניתוח בריאטרי לגשת למנתח שעושה את כל הניתוחים. וגם בגלל בריחה ממעקב של הצוות המנתח. מעבר לאכילת מתוק או נשנושים יכולה גם לגרום לכשלון של הניתוח ולעליה במשקל.
לפני הניתוח ממליץ לעשות וקת לראות מצב השרוול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)