מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- בוקר טוב! אני בבית!!!אולגה14/10/2011
זהוווווו לא להאמין אבל עברתי את הניתוח!!!
ביום שלישי האחרון נכנסתי לניתוח בערב והיום הגעתי הביתה :) אחרי התאוששות לא קלה, כי זה באמת לא קל! אני בבית ויאללה יצאנו לדרך!
אני רוצה לציין,שפרופסר רובין פשוט בן אדם מדהים והוא הכי מצחיק בעולם!!! הוא לא הפסיק לצחוק עליי, ואמר לי שאם אני לא אשמור אז הוצאת הנקז תיהיה כואב בכוונה. חחחח
:) לא להאמין שאני אחרי...
שאלה על הדרך.. מה יהיה עם כל הגזים בבטן? :O
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולולוולו - תגובה
שולה זק14/10/2011ברוכה הבאה וברוכה השבה
וכל הכבוד שאת צוחקת ומחייכת.
שמחה לשמוע מילים טובות על פרופ' רובין.
בהחלט מגיע לו.
אז תהיי ילדה טובה, תתנהגי בהתאם להוראות ותעדכני בהמשך.
לא לשכוח לגימות קטנות ולאט ולשתות הרבההההההההההה
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאולגה
ג'ולי14/10/2011אולגל'ה איך אני שמחה בשבילך שאת אחרי.
כל הכבוד לך
את זוכרת את כל השאלות והחששות , וכמה פחדים המטרת עלי ?
אני ממש ממש מאושרת בשבילך.
אהיה איתך בקשר בפייסבוק
ביי מתוקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אולגה14/10/2011מה קורה עם הכאבים האלה? תקפו אותי כאבים חשבתי אני עומדת למות,ישר רצו לקנות לי אופטלגין נוזלי.
מתי בערך כבר לא מרגישים בכאבים האלה? אני מרגישה ממש מוגבלת.. אני בקושי הולכת :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכאבים חולפים
ג'ולי14/10/2011מחר כבר תרגישי יותר טוב,
מיום ליום תהיי מוגבלת פחות ופחות,
אל תדאגי.
אחרי כמה ימים תשכחי שהם היו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)