נתקע לי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• נתקע לי
    מאושרת
    15/10/2011

שולה הי
    אני המאושרת שירדתי 13 ק"ג ב- 3 שבועות. היום ניסיתי לאכול פתית דל קלוריות עם קצת גבינת סקי מעט מאוד ואכלתי מאוד לאט והרגשתי אחר כך שאני פשוט חנוקה כואב לי ופשוט נחנקת ואין לי אוויר. האם כך צריך להיות. ניראה לי שאת השרוול לי עשו כמו שצריך פשוט מושלם. ומיד אחר כך היה לי סליחה על הביטוי שלשול. דרך אגב כל מה שאני אוכלת אני מיד אחר כך משלשלת ואפילו מעט מאוד. האם כך זה אמור להיות?
    תודה סמדר המאושרת
    אשמח לתגובה מימך שולה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נתקע לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נתקע לי - תגובה

שולה זק
    15/10/2011

קורה. לא נורא. מבינה שההרגשה לא נעימה. אולי אכלת בכל זאת מהר מידי. לא להתרגש. הכל יסתדר.
    אל תשכחי אתם (את והשרוול) עכשיו בתקופת הכרות הדדית. את מנסה להכיר אותו והוא מנסה להבין אותך.....עוד כמה ימים תתחילו את ירח הדבש ותראי שחייך ישתנו מקצה לקצה.
    אם ימשיכו השלשולים ממליצה לגשת לברור אצל רופא המשפחה. לא לשכוח לשתות הרבה
    שבוע טוב ומועדים לשמחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה-דחוףף

אולגה
    15/10/2011

מותר לי מיץ עגבניות???????
    4 ימים אחרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה-דחוףף - תגובה

שולה זק
    15/10/2011

מותר אבל לסנן היטב ללא שום גרעין וקליפה. ולקחת כפית ולראות איך את מרגישה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו