מחר אני אמור לעבור ניתוח שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מחר אני אמור לעבור ניתוח שרוול
    מתן
    16/10/2011

שלום, שמי מתן ואני אמור לעבור מחר(לפי השעון היום) ניתוח שרוול, יש לי שאלה קצת מוזרה(בשביל הפורום הזה), אני אוהד את מכבי חיפה(הולך לבית וחוץ), ביום חמישי יש משחק בית ואני אמור ללכת אליו(יש כרטיס), אבל אני קורא על כאבים מהניתוח ורציתי לדעת האם אני אוכל מבחינה בריאותית ללכת אל המשחק(כאבים אני מאמין שאוכל לסבול)? אני צריך לדעת האם למכור את הכרטיס במקרה ואני לא אוכל ללכת למשחק.
    עוד שאלה, האם בתווך של שבועיים מהניתוח אוכל לצאת לטיול לכותל ובירושלים? יש בר מצווה לבן של בת דודתי ואני צריך להודיע להם אם אגיע או לא.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהצלחה - תגובה

שולה זק
    16/10/2011

אתה שואל שאלות שהתשובה עליהן היא בגדר הסבירות.
    יש להניח שביום חמישי תוכל ללכת למשחק בתקווה שהכל יהיה בסדר ותשוחרר לביתך ביום שלישי או רביעי בבוקר. אל תשכח שאתה בכל זאת עובר ניתוח, הגוף עובר סטרס, יש תפרים אחדים שלא כל כך נוח איתם. חוץ מזה ההחלמה מאוד אישית לכל אחד.
    אבל מאחר והמשחק כל כך חשוב לך, ובהנחה שהכל בסדר - תוכל לקחת משכך כאבים (לבטחון) בקבוק מים ולהנות מהמשחק.
    בעוד שבועיים לכותל לבר מצווה - אין סיבה שלא תוכל לצאת ולהנות.
    בהצלחה בניתוח והחלמה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו