מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- צריכה אותכםנונה16/10/2011
טוב אז ככה עברתי ניתוח שרוול לפני 25 יום בשבועיים הראשונים ירדתי 10 קילו שממש לא רואים מאז הייתי רק על מרקים ומעדנים ממש שתי כפיות ליום בימים האחרונים אני התחלתי עם חצי קציצה מעוכה ורוטב ובא בטוב מה שכן אני תקועה כבר שבוע וחצי לא יורדת במשקל שזה ממש מתסכל ויש לי אירוע עוד חודש וחצי השאלה אם אני ירד או ימשיך להיתקע ומה צריך לאכול כאי לרדת עוד וועוד משהו קטן לא נכנסתי לשירותים מאז הניתוח כבר 25 יום למעטיום אחד של חסד לכמה שניות :-(((
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נונה - תגובה
שולה זק16/10/2011בואי נעשה סדר ומהר
1. מייד לגשת לרופא ולבקש ממנו תכשיר נגד עצירות. איך הזנחת את הנושא עד עכשיו
2. לפנות במיידי לדיאטנית לקבל תפריטהמותאם לך ולהתנהל על פיו וכן להתמיד במעקב אצלה
3.ממניעת מזון - לא יורדים במשקל . את צריכה לאכול כל 3 שעות ולהרבות בשתיה.
הגוף הוא מכונה מאוד משוכללת ושומר על איזון. על מנת לרדת במשקל את צריכה לאכול ולשתות. קצב הירידה שונה מאדם לאדם.
אם תאכלי ארוחות מסודרות כל 3 שעות, תרבי בשתיה ותדאגי ליציאות סדירות - תראי שתרדי במשקל באופן מבוקר וגם הגוף יעבור שינוי והקטנת הקפים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)