צריכה אותכם

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• צריכה אותכם
    נונה
    16/10/2011

טוב אז ככה עברתי ניתוח שרוול לפני 25 יום בשבועיים הראשונים ירדתי 10 קילו שממש לא רואים מאז הייתי רק על מרקים ומעדנים ממש שתי כפיות ליום בימים האחרונים אני התחלתי עם חצי קציצה מעוכה ורוטב ובא בטוב מה שכן אני תקועה כבר שבוע וחצי לא יורדת במשקל שזה ממש מתסכל ויש לי אירוע עוד חודש וחצי השאלה אם אני ירד או ימשיך להיתקע ומה צריך לאכול כאי לרדת עוד וועוד משהו קטן לא נכנסתי לשירותים מאז הניתוח כבר 25 יום למעטיום אחד של חסד לכמה שניות :-(((

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה אותכם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום נונה - תגובה

שולה זק
    16/10/2011

בואי נעשה סדר ומהר
    1. מייד לגשת לרופא ולבקש ממנו תכשיר נגד עצירות. איך הזנחת את הנושא עד עכשיו
    2. לפנות במיידי לדיאטנית לקבל תפריטהמותאם לך ולהתנהל על פיו וכן להתמיד במעקב אצלה
    3.ממניעת מזון - לא יורדים במשקל . את צריכה לאכול כל 3 שעות ולהרבות בשתיה.

הגוף הוא מכונה מאוד משוכללת ושומר על איזון. על מנת לרדת במשקל את צריכה לאכול ולשתות. קצב הירידה שונה מאדם לאדם.
    אם תאכלי ארוחות מסודרות כל 3 שעות, תרבי בשתיה ותדאגי ליציאות סדירות - תראי שתרדי במשקל באופן מבוקר וגם הגוף יעבור שינוי והקטנת הקפים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו