הצילו

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הצילו
    עפרה ב.
    20/10/2011

הצילו החגים האלו העלו אותי ב- 2 ק"ג...אוחחחחח
    אז ככה בשביל הרקע:
    עשיתי ניתוח ב- 21/02/11 הורדתי עד כה 36 אבל חשבון פשוט הביא אותי ל- 34.... אהההההההה....... מה עושים...??? יש פה כאלו שהצליחו להגיע לשטות כזו בגלל החגים...????

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החגים בעיה לאומית- תגובה

שולה זק
    21/10/2011

את בחברה טובה....אל תדאגי אחרי החגים...כבר ממחר בבוקר חזרי תפריט רגיל ולכמויות קטנות כל 3 שעות ותראי שמה שעלה ירד במהרה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה- הרגעה לאומית

עפרה ב.
    21/10/2011

איך זה שכמה מילים שלך עושים הכל וורוד שוב... :-) וזה אף פעם לא מאוחר לאחל שנה טובה ... והפעם בלי הברכה שליוותה אותנו 5 שנים ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אצלי

יושי
    22/10/2011

וזה ממש לא כיף :(
    אחרי ירידה כייפית של 33 קילו בחמישה חודשים - החגים האלו הגיעו ואני מרגישה כאילו השרוול שכח את קיומו והכמויות הן בלי סוף... טוב, כמובן שזה לא מגיעה למה שהייתי אוכלת פעם (לפני הניתוח) אבל זה מרגיש ממש מלא....
    אז דחווווף שיגרה! מקווה שאוכל לחזור לכמויות נורמאליות............

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף :) - תגובה

שולה זק
    22/10/2011

העליה היא בגלל יציאה מהשגרה :(
    אני בחופש כל הזמן "טעמתי" וזה מה שגרוע. עלו 2 קילו....נחזור לשגרת העבודה והשחיה וירדו חזרה אולי יקחו איתם עוד "חבר" רקילו או שניים
    המשך יום נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו