לא כייף בכלל.

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לא כייף בכלל.
    אולגה
    21/10/2011

11 יום אחרי ניתוח... נפל עליי חוסר מצב רוח מטורף אתמול.
    התחילו לי שוב כאבים בבטן, שוב סחרחורות כאלה.. היום קמתי בבוקר והרגשתי כמו שהרגשתי כשקמתי בבית חולים.....
    לא הצלחתי לאכול כמו שצריך ביומיים האחרונים,ופתאום להיות בהרגשה כזו אחרי כמה ימים טובים זה ממש לא כייף.....
    אני מקווה שזה יעבור... למה כל היום היום ישנתי.. ואני לא זזה מהבית :/

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא כייף בכלל.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך לאכול ולשתות. - תגובה

שולה זק
    21/10/2011

היי אולגה,
    קורה גם יום כזה, מקווה שיחלוף מהר. גם הגוף שלנו נתון למצבי רוח לא רק הנפש.
    11 יום אחרי הניתוח את צריכה כבר להיות בכלכלה רכה ולהקפיד אכול כל 3 עות וכמובן להרבות בשתיה עד כמה שניתן..
    יתכן גם שתעתועי מזג האוויר מוסיפים להרגשה הרעה, אני מקווה שהיא תחלוף במהרה. האם את לוקחת ויטמינים?
    חלילה, אם תמשיכי להרגיש חולשה או כל שינוי אחר, ממליצה לפנות לרופא המטפל ולהתיעץ איתו.אני, כידוע לך זמינה כל הזמן.
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלכלה רכה-

אולגה
    21/10/2011

פירה/מרק צח?
    כן אני לוקחת ויטמינים....
    יש מצב שאני ככה בגלל שקיבלתי היום מחזור? :O

שבת שלום..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלכלה רכה- - תגובה

שולה זק
    21/10/2011

יכול מאוד להיות אולגה. את יודעת איך זה כש"ההורמונים משתוללים" . השמעי לגופך ותנוחי.
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולה

אולגה
    22/10/2011

היי... ההרגשה לא עוברת...
    אתמול בלילה ניסיתי לקחת אופטלגין והקאתי הכל :(
    אני סובלת מסןג של כאבי מחזור בבטן אבל עם כאב ראש מטורף.... ותאבון בקושי יש לי.... מים אני מצליחה לשתות פחות או יותר...
    לא יודעת מה לעשות!
    זה כבר היום ה3...
    בדקתי בכל הפורומים,וראיתי שבשום מקום אף אחד לא נתקל בכאלה כאבים אחרי ניתוח....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש חיים חוץ מהניתוח- תגובה

שולה זק
    22/10/2011

צר לי אולגה שאת חשה ברע. זה קורה לכולנו. אל תשכחי שנשארנו בני אדם רק עם קיבה קטנה יותר ולא הכל בא מהקיבה ובגלל הקיבה, גם כשהמועד מהניתוח קרוב לתחושות הרעות.
    יתכן והתקררת או כמו שהרופאים אוהבים היום להשליך הכל על "וירוס".אני ממליצה לגשת על הבוקר לרופא המשפחה ואם חלילה את מרגישה הערב ברע לגשת אפילו למר"מ או לשרות בית של מכבי. (תלוי לאיזה קופה את שייכת)
    מאחלת לך שבוע טוב ובריא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולגה

ירדן
    24/10/2011

אוליי עשית שינוי באוכל,מזון מוצק שקשה לעיכול? כל שינוי באוכל צריך לבוא בהדרגה גם נושא השתיה צריך שתהיה הפרדה בין נוזל למוצק,להשתדל לעמוד במרווחי זמן של אוכל ,לא להעמיס על הקיבה ,אם עדיין הכלכלה מקשה ,לחזור לנוזלי ואוכל רך,את הקיבה צריך להחזיר לפעילות לפי ההרגשה שלך .בקשר למצבי הרוח שנופלים עלינו ,זה בסדר וזה חלק מהתהליך שהוא לא קל לגוף ולנפש,מנוחה תמיד זה טוב ואם הגוף מבקש תתני לו ,הסחרחורות הם תופעה מוכרת .
    לאט לאט הכל יהיה בסדר,תשארי כאן תתעודדי וקחי הרבה טיפים וגם מילים חמות וטובות משאר החברים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו