האם אני עומדת בקריטריונים?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• האם אני עומדת בקריטריונים?
    ליאן
    22/10/2011

שולה שלום,

אני בעלת BMI 36, סובלת מכאבי גב תחתון חזקים, בצקות ברגליים וידיים וקשיי נשימה בלילה (אני אסטמתית והמצב ממש החמיר לאחרונה). אין לי סכרת אך רמות הסוכר שלי עלו לאחרונה למצב "טרום סוכרתי" בסביבות 115 (טרם קיבלתי טיפול כלשהו) וכן הייתה לי סכרת הריון לפני 4 שנים. האם לדעתך ולפי ניסיונך אני עומדת בקריטריונים של משרד הבריאות?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עמידה בקריטריונים - תגובה

שולה זק
    23/10/2011

עליך לבקש לעבור בדיקה במעבדת שינה שיקבעו אם את סובלת מדום נשימה בשינה. כמו כםן לעשות בדיקות מקיפות . לקבוע תור לרופא מנתח בתחום קיצורי קיבה ולהגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את ההסטוריה הרפואית שלך, כולל מחלות, טיפולים, וכן עם תוצאות הבדיקות ולפי זה אפשר יהיה לקבוע אם את עומדת בקריטריונים ותוכלי לקבל התחייבות הקופה לניתוח.
    שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

ליאן
    23/10/2011

אינני סובלת מדום נשימה, רק מקשיי נשימה.
    עיקר הבעיה שלי היא אורטופדית - גב תחתון ובצקות ברגליים וידיים.
    האם את מכירה מקרים שקיבלו אישור על סמך בעיות הנ"ל בעיקר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורטופדית - תגובה

שולה זק
    23/10/2011

אישית, לא מכירה מקרים שקיבלו אישור הקופה רק על סמך בעיה אורטופדית, שלא מופיעה באינדיקציות.
    ממליצה בכל מקרה להתיעץ עם מנתח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו