מיואשת לגמרי. קיצור קיבה שלא הצליח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מיואשת לגמרי. קיצור קיבה שלא הצליח
    סיגל
    23/10/2011

שלום,
    עברתי ניתוח קיצור קיבה. ירדתי הרבה במשקל, אך לאחר תקופה מסוימת
    העלתי הכל בחזרה ואני ממש מבואסת ולא יודעת מה לעשות עם עצמי, איבדתי כוחות
    ואין לי חשק כבר לרדת עוד פעם 55 קילו. בדיוק כתבתי היום את הסיפור שלי בקהילה של ניתוחי קיצור קיבה. אשמח אם תקראו ותאמרו לי מה דעתכם על המקרה שלי והאם
    אתם מכירים גם בן אדם שזה קרה לו.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עם כל הצער שבדבר

עפרה
    23/10/2011

שלום,
    אני יגיד לך את זה חד וחלק בלי קשקשת... בניתוח הזה אין הבטחות ואין קביעות לירידה במשקל...
    הניתוח עובד ומצליח זה את שלא מצליחה ... ולמה אני אומרת את זה... אני כמוך עברתי ניתוח לפני 8 חודשים ירדתי 35 ק"ג מתוך 70 ק"ג שאני צריכה לרדת... אני עדיין במחצית הדרך ועדיין לא במידה 38 והמחמאות זורמות בלי סוף אך לצערי אני מרגישה שאני כל פעם מועדת ונופלת מהקצה... אני מפחדת שאני בדרכי מעלה...
    את צריכה לתפוס את עצמך בידיים להתיעץ עם המנתח מה עושים ולרוץ הלאה כי חבל...!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יאוש לא מוביל לאף מוצא - תגובה

שולה זק
    23/10/2011

שלום סיגל,
    לא ציינת איזה סוג ניתוח עבר, מתי עברת את הניתוח.
    האם האם במעקב דיאטנית? מה גרם לעליה במשקל?
    על מנת שאפשר יהיה להבין ואולי לעזור את צריכה לספק פרטים.
    הניתוח הוא לא הוקוס פוקוס. הוא כלי שנותן לנו את האפשרות לשנות הרגלי אכילה ולאמץ אורח חיים שונה מבעבר.
    אני כבר מעל 10 שנים מנותחת. הישלתי 70 קילוגרמים ממשקלי ומאוד מאושרת.
    ידוע לי שיש אנשים שעברו ניתוחים בעבר (טבעת) ונכשלו. עברו ניתוח חוזר ועד כמה שידוע לי , מצליחים יפה ומאושרים.
    ממליצה לך להיות חיובית ולא לדבר על יאוש ולהחליט לעשות. לשים לנגד עינייך תוצאות ולא תירוצים.
    אנו כאן נשמח לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שלא הצליח - תגובה

נילי
    23/10/2011

שלום לך, סיגל. צר מאוד שהניתוח שלך לא עזר לך. אני לא אשפוט אותך, אני אנסה לעזור. היום לכל אחד שחושב על הניתוח קיצור קיבה חשוב לדעת שישש תמיכה וליווי אישי במרפאות להשמנת יתר. מרפאות נמצאות בביתי חולחים בהם מנתחים (לרוב). עז חשוב מאוד להתייצב שם עוד לפני הניתוח. להלן כמה דברים שלמדתי שם : משקל יורד בשנה ראשונה יפה מאוד, בסוף שנה וחצי-שנה שניה מפסיק ואפילו עד שליש (10%-30%) ממנו עלול לעלות בחזרה. זאת תגובה טבעית של הגוף. בכדי שלא יקרא כזה דבר צריך להקפיד בשנה שניה (עוד יותר חזק) על הדיאטה ופעילות גופנית נמרצת עד 5 שעות בשבוע ! לנכשלים אחרי ניתוח טבעת יש פתרונות אחרים. אז שום דבר לא אבוד. מאחלת לך בהצלחה ולא להישבר !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו