הצפה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הצפה
    דבי
    24/10/2011

שלום, עברתי ניתוח לקיצור קיבה לפני כשלוש שנים ולאחר הניתוח חוויתי מספר מקרים לא נעימים של הצפה בעקבות שתייה של משקאות מתוקים. היום אני בהריון, לקראת בדיקה של העמסת סוכר ומאוד חוששת שזה עלול לחזור. רציצתי לדעת אם בדיקה כזו בכלל נחוצה למי שעבר ניתוח לקיצור קיבה (bypass) ואם קורה משהו במהלך הבדיקה איך להתמודד עם זה...
    תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצפה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה - תגובה לדבי

נילי
    24/10/2011

היי דבי, אם את מרגישה טוב ובדיקות דם שלך בסדר (הסוכר בגדר נורמה) את לא חייבת בכלל לבצע את הבדיקה. לפני בדיקה עליך לשתות כמות גדולה של חומר מתוק (מתוק ברמה בלתי נסבלת). אפילו אם חלילה יש סכרת הריון - אין טיפול כנגד. אני ממליצה לך בחום להתייץ עם הרופא נשים שלך. קיבה שלך קטנה, את בדיאטה בריאטרית. אז תבדקי את הכל טוב-טוב. אני כותבת לך מניסיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנחנו לא רופאים - תגובה

שולה זק
    24/10/2011

תודה נילי על תשובתך המבוססת על ניסיון אישי ולא הסמכה רפואית.
    נכון שאין כמו ניסיון אישי. אבל אין מקרה דומה למשנהו ואנחנו לא רופאים ולא מוסמכים לייעץ. דבי צריכה לפנות לרופא המנתח/רופא מטפל/רופא נשים ולקבל תשובה רפואית מוסמכת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו