שאלהה - ד"ר בשארה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלהה - ד"ר בשארה
    ליטל
    24/10/2011

יש אנשים שעברו ניתוח אצל ד"ר בשארה ויכולים לייעץ לי אם הוא טוב?
    ועוד שאלה לגבי ניתוח באסותא, יש לי כללית פלטיניום, לא הבנתי אם אני צריכה לשלם קודם את כל עלות הניתוח ואז יחזירו לי או שאני משלמת רק את הכמה אלפים של ההשתתפות עצמית.. אשמח לתשובה
    תודה רבה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלהה - ד"ר בשארה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנתחים- תגובה

שולה זק
    25/10/2011

שלום ליטל,
    דר' בשארה בשאר, כמו כל המנתחים בתחום, הוא מנתח מעולה. את בידיים טובות.את משלמת, למיטב ידיעתי, רק את סכום ההשתתפות העצמית שלך שזה 1500 ש"ח פלוס עלות הסיכות. עד כמה שידוע לי, בהמשך תקבלי העחזר כלשהוא על הסיכות .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

ליטל
    25/10/2011

תודה על התגובה המהירה, עלות הסיכות יכולה להגיע לכמה אלפים? (ואז אני מקבלת החזר?)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

ליטל
    25/10/2011

לאחר שהרופא אישר לי לעבור את הניתוח, אני לא צריכה לעבור איזושהי ועדה בכללית? הם פשוט מאשרים שמגיע לי החזר או השתתפות?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה - תגובה

שולה זק
    25/10/2011

את חייבת לפנות לקופה למיטב ידיעתי ולקבל התחייבות את זה את מעבירה למושלם או לפלטינום ומקבלת את האישור לאסותא.
    מעלות הסיכות את מקבלת החזר כלשהוא. אין מי מושג כמה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו