דחוףףףף צריכה אותכם משורוולים יקרים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• דחוףףףף צריכה אותכם משורוולים יקרים
    נונה
    26/10/2011

היי אני חודש ושישה ימים אחרי הניתוח ירדתי בשבועיים הראשונים 13 קילו ומאז אני עצורההההה עד היום. פניתי לדיאטנית שתסייע לי במה מותר לאכול ובמה לא כי הייתי רוב הזמן או על מרק צח או על שתי כפיות ביום של מעדן .. היא אמרה שכן מה שאני עושה לא נכון ואני צריכה לאכול לפחות 9 מנות של חלבונים .. עכשיו איך אני אמורה לאכול 9 מנות של חלבונים אם אני בקושי אוכלת ... בקיצור בימים האחרונים התחלתי קצת קציצה עם רוטב קצת אורז קצת פה וקצת שם הרגשתי חנק וללא אוויר הבנתי שהגזמתי מעל שתי כפיות זה לא ה אבל היוםםם פלא ופלא אכלתי במכה אחד אחרי השני 5 כפיות של אורז אם לא יותר אורז עם קטשופ ועבר והכל בסדר ואחרי זה עוד שתיתי יוגורט .. השאלה שלי היא כזאת האם זה הגיוני כל הימים האלו לא יכולתי להכניס אפילו כפית של קציצה מרוסקת או כפית של אורז פתאום הכל נפתח פתאום ? אולי הרסתי את הניתוח אולי קרה משהו בקיצור תעעזרו לי איך זה קורה ואיך זה יכול להיות ומתי כבר אני ירד שוב אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף מתוסכלת

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאכול מותר ואף רצוי - תגובה

שולה זק
    26/10/2011

לא נשארים כל החיים עם כפית גבינה וחצי כוס שתיה.
    לאט לאט חוזרים לכלכלה רגילה בכמויות קטנות ממה שהורגלנו.
    תתחילי לאכול כל 3 שעות בערך ארוחות קטנות ובין לבין להרבות בשתיה.
    רצוי רק בעוד שבועיים לאכול אורז. עכשיו את יכולה לאכול פירה, ירקות מבושלים מעוכים, ביצים, גדים, טונה, גבינות, יוגורטים, מעדנים.
    לא הרסת כלום, נהפוך הוא את צריכה לאכול ולהקפיד על כל אבות המזון.
    כמו כן כידוע לך מומלץ לקחת ויטמינים בחצי שנה הראשונה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו