מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- סוף סוף ירידה אחרי חודש וחצי.....PAZIT26/10/2011
היום עליתי על המשקל וסוף סוף ראיתי אותו יורד במחוגים אחרי שעד עכשיו ירדתי כולה (בשבוע הראשון 10קילו) ונתקעתי חודש וחצי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד- תגובה
שולה זק26/10/2011אני משוכנעת שבמהלך התקופה ירדו ההקפים והרגשת זאת בבגדים, למרות שמחוגי המשקל לא חייכו.
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמרתי לךךךךךךךךך
אפרת עוזיאל26/10/2011את רואה שאני צודקת?
נו כמה ירידה ?
תותחית את
אוהבת אותך
אל תשכחי שאני מחכה ללכת ליקנות איתך גינס מידה 38
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאפרת
גאליה27/10/2011אני נמצאת בפורום על בסיס יומי, שואבת ה מ ו ן כוחות מכולכם. (כמעט חמישה חודשים אחרי שרוול עם ירידה של 30 ק"ג).
כל פעם נדהמת מחדש מהתמונות שאת מפרסמת ומהשינוי העצום שעברת ועדיין עוברת. לא להאמין שהתמונה ש"לפני" והנוכחית זה אותו בנאדם.
חיזקי ואימצי. תמשיכי לפרסם. מאוד מחזק ונותן המון כח. מחכה כבר להיראות כמוך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגאליה
אפרת עוזיאל27/10/2011תודה רבה רבה על המחמאות וכל הכבוד על ה 30 קג
אני בטוחה שגם את תיראי מדהים ללא כל ספקקקקקקק
ואני זוכרת שכשאני הייתי לפני הניתוח נהנתי שאנשים שעברו את הניתוח העלו כאן תמונות זה מחזק ומתמרץ.
מבטיחה להמשיך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפזית
ג'ולי27/10/2011וואווו פזית
עכשיו אני מתעודדת.
שבוע ראשון ירדתי 6 קג
שבוע שני 1
וכבר 10 ימים שלא זז כלום.
למען האמת כבר התייאשתי ולא הבנתי מה קורה.
תודה ששיתפת אותנו, עכשיו אני יודעת שזה לא רק אצלי , ויש תקווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגולי
רחלי27/10/2011מה שלומך???????
ירדתי כבר 9 ק"ג. (בשעה טובה, רוצה כבר לראות תוצאות)
אני ישתף אותך קשה לי לאכול את הקציציה/חביתה - אני אוכלת 2 ביסים ומרגישה כי "תקועה" לי בגרון (לקוח איזה חצי עשה בערך עד שזה עובר).
מעדנים ושתיה עובר ללא בעיה.
מאמי גם עם את לא יורדת, יורדים לך ההיקפים את בטח מרגישה את זה.
בהצלחה ומקווה לראותך אותך שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחלי
ג'ולי27/10/2011איזו הפתעה נעימה לשמוע מימך, שבוע הבא ביום רביעי אני מגיעה אל הדיאטנית.
גם את מגיעה לשם?
איזה כייף שאת יורדת.
יכול להיות שהקציצה לא עוברת אצלך כי היא יבשה?
בשלי אותה ברוטב או מרק וכך יהיה לך קל יותר ללעוס.
חיזרי אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)