מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלהתמר נהריה28/10/2011
לפי מה שרשום לי מהדיאטנית מותר לי כבר קפה נמס עם חלב. יש למישהו נסיון עם קפה אחרי הניתוח. אני כבר אוכלת , מרק מרוסק, מעדנים , גבינה וכו'... אבל מתה לכוס קפה בבוקר. ועוד שאלה עגבניה מרוסקת ומסוננת תעזור לי ליציאות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר - תגובה
שולה זק28/10/2011מותר נס קפה עם חלב
אין סיבה שלא תתפנקי מותר גם הפוך עם חלב
מותר עגבניה מקולפת מגורדת ומסוננת ומותר גם מיץ שזיפים
בתאבון עם מה שאת אוכלת.
יכולה גם גבינה לבנה
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמררררר ברוכה השבה שמחה שאת כאן
חדווה28/10/2011יווו איזה כיף לך שאת אחרי מקווה שעבר לך טוב וקל . מתה לשמוע ממך איך היה.
בהצלחה בהמשך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברכות ובהצלחה בדרך חדשה
שלמה מסאסא29/10/2011תמר בוקר טוב,
מזל טוב ליום הולדת לתמר החדשה והצלחה בחינוך הדרך.
מה קורה עם איתן?למה הוא לא כותב כלום.
גם אם אני לא כותב בפורום,אני קורא כל יום.
תיכתבי יומן ,ותצטלמי כל חודש בכדי שתראי לנו בכנס הבא.
שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב שלמה - תגובה
שולה זק29/10/2011איזה יופי לראות אותך כאן
למה נאלמת ומעלמת לנו
תספר מה שלומך ואיך ההתקרדמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שלמה
תמר נהריה29/10/2011איזה כיף לשמוע דברים כאלה. איתן בסדר הוא לא נכנס לפורום הזה , ואמרתי לו שזה עוזר המון, בכול אופן הוא עכשיו מחכה לתאריך , ואני חוגגת על כול ק"ג שיורד. תחילתה של דרך חדשה לא קלה אף פעם , אבל יהיה בסדר אני מאוד אופטימית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)