מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אפרת אמאלה אני מתה!!!!!PAZIT28/10/2011
איזה כוסית אני לא מאמינה אף אחד בטח לא קולט לפני שנה איזה שמנה היית אפילו התמונות שלך לא יכולות לתאר כמה זה היה נורא!!!
אבל עם כל זה כדאי שאנשים פה בפרום ידעו שאת מאוד נלחמת על זה אפילו אחרי שנה את שומרת על מה שאת אוכלת ושזה לא בא לך בקלות ,אני לא זוכרת שדיברנו בטלפון ואמרת לי שאכלת יותר מידי בשום שיחה שלנו וכל הזמן שאני מתחקרת אותך בטלפון את תמיד מספרת לי שאת אוכלת ארוחות מסודרות ישר כח אני גאה בך.
מקווה ששנה הבאה בזמן כזה גם אני יראה כך ובקיץ הזה בעזרת השם נהייה בביקיני.
שבת שלום.
פזית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפזיתוש
אפרת עוזיאל29/10/2011תודה רבה נשמה שלי .
וכן את צודקת זה מילחמה לכל החיים כי בשום פנים ואופן אני לא מוכנה לעלות במשקל.
הייתי שמנה מאוד 121 קג סבלתי מאוד מהמראה הדוחה שלי ושלא נדבר על הקשיים להתכופף לישרוך נעליים...
עשיתי את הניתוח בדיוק לפני שנה וירדתי 54 קג . היום עם מישקל של 66-67 קג
אני מאושרת וממליצה בחום לכל אדם עם השמנה חולנית.
ובגלל זה לקחתי אותך חברתי היקרה למיפגש הפורום כי ידעתי שתקבלי חשק .
וכך היה.
אני בטוחה שגם את בקיץ הבא תיהיי פצצה אין לי ספק בכלל .
ולפני הביקיני קבענו ליקנות גינס ביחד מידה 38 זוכרת?
הינה התמונה של הלפני כדי להמריץ אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעם דורש בגדים בהירים - תגובה
שולה זק29/10/2011דיייייייייי עם השחור
מילא תמונות ה"לפני" אבל עכשיו???? למה רק שחור שחור שחור??????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו
רעות29/10/2011הי,
את נראית מהמם! כל הכבוד..:)
איזה ניתוח עשית? טבעת או שרוול?
אני ממש מתעניינת.. ומרגישה כבר ממש מוכנה, עכשיו בודקת אפשרויות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרעות
אפרת עוזיאל29/10/2011אני עשיתי ניתוח שרוול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)