מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- טרם הגעתי לוועדהירוקה30/10/2011
הי שולה,
אמורה להיות לי וועדה בעוד כשבועיים והיות ויש כ"כ הרבה בדיקות אני לא בטוחה שיש לי את כולן, למרות שעברתי עם צק' ליסט על הכל.האם יש מישהו שיכול לוודא שיש לי את כל הבדיקות? נהוג לפני הוועדה לגשת לרופא המטפל או לכירורדג? איך זה עובד?
תודה מקרב לב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרם הגעתי לוועדה - תגובה
שולה זק30/10/2011ממ קיבלת את רשימת הבדיקות?
לא היית בכלל אצל כירורג בתחום ניתוחי קיצור קיבה?
בכל מקרה תגיעי לועדה עם כל החומר שבידך.
מקווה שתוך שבועיים יהיו לך כל הבדיקות
איני יודעת מי נתן לך את הבדיקות ומה כבר עשית
תרשמי לנו את רשימת הבדיקות ונראה אם חסר לך משהו משמעותי
אל תידחי את הועדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרם הגעתי לוועדה
ירוקה30/10/2011הי שולה,
הייתי אצל כירורג ולאחר שיחה עימו בה המליץ לי איזה ניתוח לעבור -שרוול, קיבלתי רשימה מהבנות שיושבות בקבלה (באסותא חיפה) מה בדיוק צריך לבדוק ועם איזה מסמכים לבוא לוועדה ועם הכירורג סיכמתי שאחרי שאעבור וועדה אחזור אליו.
עברתי את כל הבדיקות חוץ מכמה אחרונות שיש לי בשבוע הבא ואני אמורה לקבל תשובות עליהם עד הוועדה.
היות ומדובר בהרבה בדיקות כולל דם ושתן, רציתי רק לוודא שלא התפספסה לי בדיקה בטעות..
כל תוצאות הבדיקות שעיתי עד כה בידיי. כדאי לגשת לפני כן לאנשהוא לוודא שיש לי את כל הבדיקות? כי זה המון בדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרם הגעתי לוועדה - תגובה
שולה זק30/10/2011כפי שאמרתי לך תגיעי לועדה עם מה שיש לך. מה שחשוב זה המכתב מהרופא המטפל והכירורג שאת עומדת בקריטריונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)