מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
עצה תבואי עם מישהו חזק נפשית
יוסי02/11/2011הטעות שלי הייתה שבאתי עם אשתי שהיא הדבר הכי טוב שיש אבל מאד חלשה וברג שהתחלתי לפחד (איזה מוזר השם שלי עפ פחד באותו משפט) אז צריך בן אדם חזק שירגיע יעודד ידחף ויתאר לך את האחרי שיהיה לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד וחרדה וביטול ביום הניתוחיוסי30/10/2011
שלום לכולם שמי יוסי וזה סיפורי הקטן אני היום בן 38 שוקל כ118 קילו על 172 ס"מ לפני שנתיים הייתי לפני ניתוח שרוול לקיבה
עברתי אכל התהליך וכל הבדיקות ונקבע לי יום לניתוח
ביום הניתוח התחלתי להרגיש חרדה ופחד(רק לציין שאני אדם די אמיץ במגוון תחומים בוגר קרבי ולא סובל משום בעיות ובטוח לא חרדתי)
כנראה שעברתי התקפת חרדה שכוללת הזעה יתרה לחץ בחזה ודופק מואץ לצערי היה באותו חדר גם אח (רפואי) שלא נציין את שמו אבל כנראה שמצב הרוח שלו לא היה טוב כי למרות שהוא ראה שאני בהתקף אז במקום להרגיע אותי הוא עוד סיפר לי ש"בטח אפשר למות מזה גם" וכשהיה צריך לעשות לי את האינפוזיה אז הוא לא מצא וריד
(כנראה שאתם מבינים)
אז הוא התרגז מאז וניסה לדקור אותי בכף היד אפשר להגיד אפילו בפראות ששאלתי אותו למה הוא בלחץ הוא הסביר לי שאין לו זמן "ויש עוד חולים"
לבסוף קמתי והלכתי!!!! כן שעה לפני הניתוח קמתי והלכתי האמת לא מצטער הפחד ששיתק אותי היה הדבר הכי מפחיד שקרא לי בחיי ועברתי כמה דברים
שאלתי: היום אני רוצה להכנס שוב לתהליך (די נמאס אני סובל מבעיות גב נשימה ולחץ דם ועם אופציה לעוד ועוד וגם די)יש למישהו מושג איך אני עובר את היום הזה ?
האם יש קבוצת תמיכה? והאם יש אנשים או מישהו שעבר ויהיה מוכן ללוות אותי בעיקר ביום הניתוח (נראה לי שנלחצי גם מאישתי שהיתה מעל ומעבר)
ובקיצור רק שירגיעו אותי
מודה מראש ואמן שיגיע כבר היום שאני יהיה בצד המלווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
נילי30/10/2011אני מה זה מבינה אותך !!!
כנרא שבאת גם ללא לווי של קרובים או חברים. אז לדעתי מצב החרדה הוא טבעי. רופאים יודעים להתמודד עם זה, יש תרופות הרגעה. מאוד מאוד כדאי לדבר על זה עם המנתח ועם המרדים, הם יתנו לך תרופה כמה ימים לפני או לפי הצורך. סיפור שלך נדיר, אבל מה זה יעזור לך, חווית טראומה לא קלה. אני אישית עומדת כשבועיים לפני ניתוח ועדיין לחוצה, למרות שאני די אמיצה וחזקה. העצה אישית - תבוא לניתוח עם חבר או קרוב משפחה שהוא אדם אופטימי, מצחיק ויודע לעודד. או תעדכן אותנו מתי - אני בטוחה במיליון אחוז שתמצא גם כאן תמיחה פיזית (נבוא עד אליך ביום הניתוח). בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנילי תודה ובהצלחה
יוסי30/10/2011איזה כיף לשמוע שמישהו מבין אותך רק אדם שמתמודד עם בעיית משקל כל חייו מבין את ליבו של חברו שעומד בפני השינוי הזה אני מתרגש בשבילך ושמח בשבילך שאת עומדת להיות אחרי ועומדת בפני אתגרים וריגושים חדשים בחיים (זה כמו לזכות בכמה מליונים אני יודע אישית)
שיהיה לך בהצלחה ואל תידאגי תפילה לפני הניתוח ואת מסודרת
עדכני במצבך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחד וחרדה וביטול ביום הניתוח - תגובה
שולה זק30/10/2011שלום יוסי
אנחנו כאן ונשמח לעזור ולחזק אותך ומכל חברי הפורום נמצא מי שילווה אותך לאורך הדרך וישמור עליך ביום הניתוח.
היכן אתה גר? שנתחיל למצוא ליווי.
אתה מוזמן להתקשר בכל עת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה רבה על מהירות התגובה
יוסי30/10/2011תודה מחמם את הלב
הגעתי למצב שאני חייב לעבור את הניתוח
לא מצליח להוריד ולשמור על המשקל למרות כל הנסיונות
אני אבא ל3 ילדים שאין לי "כוח" לעשות איתם כלום
שאלה יש לכם המלצות לגבי מנתחים ומרכזים רפואים?
ואיך שוב מתחילים התהליך?
אני נמצא עם כל האישורים לבצע את הניתוח
ושוב תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה רבה על מהירות התגובה - תגובה
שולה זק30/10/2011איזה קופה אתה? איזה ביטוח יש לך? והכי חשוב איפה אתה גר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטיים ראשונים
יוסי30/10/2011אני בקופ"ח לאומית
ויש לי ביטוח משלים
אני גר בבת ים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטיים ראשונים - תגובה
שולה זק30/10/2011תברר עם הקופה שלך לאיזה בית חולים אתה מקבל הפניה . כמו כן תברר איתם מה עלות ההשתתפות העצמית שלך אם אתה פונה לאסותא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש רופא מסוים או כללי אסותא
יוסי30/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש רופא מסוים או כללי אסותא - תגובה
שולה זק30/10/2011כל הרופאים מומחים בתחום ומומלצים. עובדים בציבורי ובפרטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואיי יוסי אני מה זה מבינה אותך אני
חדווה30/10/2011גם בדרך לניתוח וחרדה עד מאוד מקווה שאני לא יהיה שידור חוזר שלך לא חוששת מהניתוח עצמו אלא מהאישפוז ומהקשיים של אחרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תדאגי את נמצאת בפורום והכל בסדר
יוסי31/10/2011אל תוותרי אם את מתרגשת תתגידי ותצעקי רק לא לוותר תפילה קטנה לפני וקדימה לחיים חדשים מורכבים אבל מלאי התרגשויות ואתגרים חדשים בהצלחה ותעדכני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרההה דחוףףףף
bilbi31/10/2011תודה רבה אני באמת מקווה שהכל יעבור בשלוםם מבטיחה לעדכן בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחד וחרדה וביטול ביום הניתוח - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה30/10/2011זה דבר שאינו יוצא דופן. לא פעם שנקראתי לטפל במצבים כמו שלך: חרדה לפני ניתוח ואפילו רצון לבטל את הניתוח. רק שכנראה במצבך לא מצאת את האוזן הקשבת לאותו רגע, את הדמות המשרה רוגע ובביטחון הדרושים להביא אותך לניתוח. נראה לי שהפעם תגיע לניתוח מוכן יותר ולא תתן לחרדה לשבש לך את התוכניות.
נשמח להיות לך לעזר.
הבנתי בהמשך שאתה חבר של לאומית מושלם. אני בהסכם עם לאומית מושלם ומנתח באסותא - לב המפרץ ,חיפה. יש לי משפחה לא קטנה של מנותחים מבת-ים "אם זה מרגיע אותך"
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה
יוסי02/11/2011מחמם את הלב התגובות והתמיכה אני פשוט מקנה ומאחל לך הרזייה נעימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה ניתוח עשית
יוסי02/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר
יוסי31/10/2011שמחתי לראות את התגובה שלך הכן זה היה מדהים אבל נתנו לי ללכת הבייתה מבוהל חרד כמו שלא הייתי בחיי ואף אחד לא הרגיע יותר מזה עשו הפוך
שאלה האם במסגרת ההסכם שלך עם לאומית יש לי כיסוי מלה או חלקי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה31/10/2011אם אתה מנותח בבית חולים ציבורי הכסוי מלא. לאסותא יש השתתפות עצמית לא גבוהה.
תוכל לרים טלפון מחר בשעות הבוקר להסבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע אחרי
תמר נהריה31/10/2011יוסי ד"ר מחג'נה ניתח אותי לפניי שבוע בדיוק. אני ממליצה לך בחום. אני מרגישה מצוין , והכול עבר בהצלחה. ובאמת שאין לך מה לפחד. כי יותר פחדנית ממני אין ועברתי את זה כמו גדולה. ברגע שתפגוש את ד"ר מחג'נה כול הפחד יעלם אני מבטיחה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליווי
מירית31/10/2011אם אתה מתנתח ברמבם אשמח ללות אותך :)
בהצלחה בלי פאניקה זה לא ממש עוזר
תחשוב איך יהיה אחר כך איך תרגיש יותר קליל איך כל הבעיות יעברו
איך יהיה לך יותר כיף רק מחשבות חיוביות ואז תראה איך הפחד יחלוף
וחוץ מזה ברגע שנכנסת לחדר הניתוח זהו אתה אחרי כי מרדימים אותך ואתה אפילו
לא מרגיש ואופס מעירים אותך ואומרים לך שאתה אחרי
בהצלחה יקירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חולם על זה בלילות
יוסי02/11/2011אין ספק אני אדם רזה שנמצא בגוף שמן אני רק חושב על האפשרות שלהיות אחרי זה ואני מתרגש תודה על התמיכה את אחרי ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחד
גלוש31/10/2011אתה מדבר על יום הניתוח או היום שלפני, כי חשבתי ביום שלפני להגיע לבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליווי ביום הקבלה
גלוש01/11/2011אני נכנסת לניתוח ב22.11 וצריכה להגיע יום קודם לרישום בדיקות וכדומה.
השאלה אם יש טעם שבעלי יפסיד יום עבודה כדי לבוא איתי, או שכל היום אני אסתובב בין המחלקות (רישום, דם וכדומה)
ביום של הניתוח כמובן שהוא יהיה .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפחד זה טבעי- תגובה
שולה זק01/11/2011בוקר טוב קיבוצניקית,
תחושת פחד זה אנושי ביותר. רצוי לחשוב על דברים טובים וזה מרגיע.
בכל מצב - לבית חולים תמיד רצוי להגיע בליווי ולא לבד....להרגשה יותר טובה.
יום טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)