מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לפני ניתוח שרוולbilbi30/10/2011
אני בת 31 משקלי 134 ואמורה לעשות ניתוח שרוול ביום חמישי הקרוב.
רציתי לשאול אם הכבד מאוד שומני ומוגדל מנתחים בכל זאת?
זאת שאלה שמאוד מטרידה אותי היות והכנתי את עצמי נפשית לניתוח ואני מפחדת שביום הניתוח יגידו לי שאי אפשר לנתח...אודה לכם אם תענו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה , אותי ניתחו
לימור31/10/2011בס"ד
שלום לך חמודה
שיהיה בהצלחה
לי יש שחמת כבד , שזה נובע מכבד שומני וטחול מוגדל וניתחו אותי
ברוך השם לא היה סיבוכים
אני 4 חודשים לאחר הניתוח ירדתי 20 ק"ג
משקל לפני ניתוח 94.5
שיהיה בשעה טובה
ושתחזרי הביתה לשלום
השם יתברך יברך אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
bilbi31/10/2011תודה רבה לך באמת מעודדת..מקווה שיעבור מהר מהר כי יש לי חזור לטפל בתינוק בן 8 חודשים!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעזרת השם
לימור31/10/2011בס"ד
אני מקווה שבעקבות הניתוח שלך יראו שהכבד חוזר לעצמו
זו הסיבה ששלחו אות לעבור את הניתוח
יש לך על מה להלחם
להיות בריאה עבור מישפחתך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבד שומני ומוגדל
מירית31/10/2011הי לך
קודם כל בהצלחה
אני המקרה של כבד מוגדל ושומני, נותחתי לפני 4 חודשים ירידה של 25 קילו
הרופא אומנם אמר לי שזה מסכן את הניתוח ויש לו קצת יותר עבודה אבל למרות הכל נותחתי והכל עבר בשלום, אז לבטוח ברופא שבחרת שינתח ולחשוב חיובי ולחשוב על אחרי, הכל יהיה בסדר ואם את מנותחת ברמבם אשמח להיות לצידך.
להתפלל לקרוא פרק תהילים לפני ולבטוח בהוא שיושב במרומים שהכל יעבור בשלום שוב מחזיקה לך אצבעות.
חיבוק ענק מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מירית האם יש שינוי בכבד שלך ?
לימור31/10/2011בס"ד
אשרייך על דברי החיזוק
אני עם שחמת כבד על רקע שומני
מוגדל וטחול מוגדל
וברוך השם הכל עבר בשלום
עדיין אצלי לא רואים שינוי בכבד אבל מייחסים את זה שהכבד שלי די גמור
האם אצלך רואים שיפור ?
בדרך כלל אחרי ירידה מתחילים לראות שיפור , וזו הסיבה שגם נותחתי
אשמח לשמוע ממך
תודה לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לימור
מירית31/10/2011טרם עשיתי בדיקה שאחרי לכבד ובתחילת דצמבר יש לי תור אצל הרופא שניתח אותי ואז אדע אם הוא רוצה לעשות בדיקה לכבד אם בכלל
אין לי בעיה בכבד ולא היתה חוץ משהכבד היה מוגדל ביותר מ-10 ס"מ מעבר לגודל המקובל ולכן היתה בעיה לנתח אותי
אבל בסוף נותחתי והכל בסדר אני מניחה שהכבד התקטן לו
אבל אני מרגישה נהדר וכיף לי יותר קל לי אפיל לשטוף את הבית לוקח לי כעת שעה (יש לי בית גדול ) במקום 3 שעות מקודם
יהיה בסדר לחשוב חיובי
מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך תשמרי על עצמך
לימור31/10/2011בס"ד
תעשי בדיקות גם תלחצילבצע אולטרסאונד איברים
אצלי זה התחיל ככה עד שהדרדר
אני מניחה שאין לך מה לדאוג כי את אחרי הניתוח ויש לך ירידה במשקל
שיהיה רק בשורות טובות
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)